VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Činnost - práce z kamene - pokládka kamene, kamené zdivo, kamenná dlažba.

Práce: - elektromontáže - průmyslové, bytové, slaboproudé elektroinstalace - revize elektro - revize hromosvodů.

Jeřábnické práce: - autojeřáby Liebherr 1030, Liebherr 1100 - nákladní autodoprava.

Práce: - malířské - natěračské

Činnost: - výroba a montáž vzduchotechnického zařízení a čistých prostorů

Práce, řemeslo: - truhlář - truhlářství

Vývoj, výroba, prodej, servis, poradenství -svítidla: -technická, průmyslová, zářivková, výbojková, osvětlovací soustavy veřejného osvětlení -nouzové osvětlení, osvětlovací tělesa -interiérová svítidla -uliční svítidla, pro veřejné osvětlení, pouliční -kompletní projekt osvětlení včetně světelně-technického výpočtu ...

Firma Lubomír Dryje - Kovotop provádí kompletní instalatérské práce. Zajišťujeme veškeré služby v oblasti voda, topení, plyn, dále revize a čistění kanalizací či jádrové vrtání. Zabezpečíme Vám montáže a opravy rozvodů užítkové i pitné vody včetně instalace sanitárního vybavení. Zabýváme se také výstavou domovních i průmyslových kotelen, opravou ...

Montáž a opravy elektrických zařízení Instalace a opravy bytových a domovních rozvodů Poruchová služba NONSTOP

Práce: - pokrývačské - klempířské - výškové práce - natěračské - zednické.

Práce: - obrábění, obráběčské - soustružení - frézování - broušení - vrtání, závitování - povrchové úpravy (pouze u svých výrobků)

Podlahářství: - podlahářské práce.

Nástrojárna, výroba: - lisovací nástroje - formy, přípravky. Přesné elektroerozivní obrábění: - drátové řezání - vyjiskřování - vysokorychlostní děrování.

Činnost: - zemní, výkopové práce - demolice - výstavba, odbahnění rybníků - nákladní autodoprava. Prodej: - písek, štěrk.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dřevěná okna, dveře, schody - pergoly.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - opravy střech - montáž střešních oken.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště, zábradlí.

Oprava, servis, montáž: - plynové kotle - kondenzační kotle - elektrokotle