VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Strojní vyšívání: - znaky, vsadky, emblémy, jmenovky - módní vzory na oděvní výrobky - na pracovní oděvy - na gastronomický textil - na ručníky, župany - šály a šátky - vlajky.

Práce: - tesařské - pokrývačské - truhlářské.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - zateplování - fasády, vnitřní omítky - sádrokartony - malířské, natěračské práce - ploty, terasy.

Firma TPodlahy - Petr Tomášek provádí odbornou pokládku veškerých podlahových krytin. Dodáváme a montujeme plovoucí podlahy, parkety, koberce, PVC i moderní krytiny jako je vinyl či marmoleum. Mezi naše činnosti patří rovněž renovace, broušení parket a nově i hloubkové čištění velmi znečištěných dřevěných podlah. Sídlíme v obci Jeřice, nedaleko ...

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - repliky původnícho oken a dveří

Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Zakázkové truhlářství: - nábytek - kuchyně - skříně - pergoly, garážová stání.

Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Činnost: - kovoobrábění - soustružení

Činnost: - umělecké pasířství - kovářské práce - kovotepecké práce - restaurování a renovace kovových předmětů historického charakteru

Práce: - zemní, výkopové - čištění rybníků - práce bagrem.

Výroba - jímky - septiky. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce. Opravy, servis, montáž - sanita, armatury, pračky, myčky, boiilery.

Stavební činnost: - výstavby a rekonstrukce polních a lesních cest - úpravy a údržby vodních toků - rekonstrukce a výstavby vodních ploch - stavby a opravy kanalizací - demolice, zemní práce - autodoprava

Činnost - uměleckořemeslné malířské práce - pozlacovačské práce.

Práce, řemeslo: - truhlář

Práce: - malířské - natěračské - akrylátové, silikonové i silikátové fasády

Truhlářství. Výroba - zahradní nábytek - okna, dveře - schodiště - kuchyně - nábytek.

Práce: - jeřábnické - autojeřábnické - výkopy

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - schodiště - pergoly, zahradní domky.

Činnost: - sádrokartonářské práce - suchá výstavba - půdní vestavby - sádrokartonové podhledy

Služby: - scénografie - návrhy atypických interiérů.