VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovovýroba: - zpracování plechu na laserovém centru - obrábění, ohýbání - svářečské práce - prášková lakovna.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Zprostředkování: - pomocné stavební práce.

Služby - geodetické práce - digitalizace grafických předloh.

Činnost - malířské práce - sádrokartonářské práce - drobné stavební práce.

Práce: - rekonstrukce koupelen - pokládka obkladů, dlažeb - zednické práce.

Firma Pavel Kohuš provádí nouzové otevírání aut, bytů, trezorů a provozuje zámečnickou pohotovost. Dále se věnujeme výrobě klíčů, autoklíčů, generálních systémů a rekonstrukci trezorů. Zámečnictví, služby: - nouzové otevírání zámků aut, bytů, trezorů (zabouchnuté dveře, klíče) - nonstop zámečnická pohotovost - opravy zámků - mechanické ...

Výroba: - filmové a divadelní dekorace, rekvizity.

Truhlářství: - zakázkový výroba nábytku. Podlahářské práce: - pokládka plovoucí podlahy, laminátové a dřevěné podlahy.

Truhlářské práce - interiérový a exteriérový nábytek dle přání zákazníka Truhlářská výroba - interiérový a exteriérový nábytek dle přání zákazníka

Činnost - malířské práce - lakýrnické práce.

Práce: - písmomalířské - malba na fasády - malované štíty, cedule - fóliová grafika - kaligrafické práce (diplomy, přání).

Stavební práce: - vnitřní omítky - zateplení budov.

Služby: - projekční kancelář - vypracování projektové dokumentace plynových zařízení - školení - revize

Služby - malování obrázků, léčivé obrázky - restaurování textilií, oděvů a kostýmů.

Truhlářství Zakázková výroba: -nábytek.

Elektroinstalační práce - přípojky nízkého napětí - projektování elektroinstalací - revize - havarijní služba. Provozovna: - adresa: nám. Na Lužinách 157/1, 155 00 Praha 5 - Stodůlky.