VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební činnost: - občanská výstavba - půdní vestavby - zemní a výkopové práce - zateplení - strojní omítky

Činnost - malířské práce - lakýrnické práce - podlahářské práce.

Nástrojárna. Výroba: - lisovací nástroje a formy - měřidla - přípravky přesných dílů. CNC soustružení a frézování CNC frézování v 5 osách Drátové řezání Elektroerozivní hloubení Elektroerozivní vyvrtávání otvorů Konstrukční a CAD/CAM práce

Řemeslo-elektrikář: -kompletní činnost v oboru elektro -průmyslové elektromontáže vysokého a nízkého napětí, slaboproud -meření a regulace -generální a střední opravy elektrických strojů automatických linek, jeřábů.

Prodej: - hutní materiál - plechy ocelové všech formátů - plechy pozinkované - tyče ploché,kruhové - tyče tvarového průřezu L, I, U do délky 12 metrů - tenkostěnné profily Jackel - trubky ocelové bezešvé, svařované - trubky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechů za tepla i studena válcované.

Dodávka: - střešní systémy. Provozovna: -Šumperk, Uničovská 52.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Dodávka - vodoinstalační materiál Vodoinstalační práce

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplení - půdní vestavby

Štukatérství: - rekonstrukce fasád - stropní rozety - kopie, opravy soch.

Zakázkové krejčovství: - šití oděvů Půjčovna: - společenských šatů pro pány, dámy i děti.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Realizace: - průmyslové podlahy - betonové manipulační plochy - CB kryty

Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - občanské stavby - byty a fasády - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Strojírenská výroba: -kovovobrábění na zakázku, frézování a soustružení -zámečnická výroba -přesné opracování odlitků z různých druhů -speciální upínací a manipulační přípravky -jednoúčelové stroje -potřeby pro entomology.

Strojírenství. Modelárna: - výroba dřevěných a plastových modelů - výroba kovových modelů - výroba zápustků.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a domů - rekonstrukce bytových jader - malířské práce - zednické práce.

Stavební činnost: - veškeré stavby na klíč - rekonstrukce na klíč - demollice.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Historie rodinné firmy Firma Kamenosochařství Holanec Opočno byla založena v Opočně v roce 1933 vyučeným kamenosochařem Josefem Holancem. Postavil zde rodinný dům s dílnou, kterou v roce 1939 rozšířil, vybavil katrem pro řezání žulových bloků a dvěma brousícími rameny. V srpnu téhož roku ve věku 33 let zemřel. Provoz dále řídila manželka a ...

Práce: - hydroizolace - izolace inženýrských, pozemních staveb.

Služby: - konzultace, poradenství a technická podpora v oblasti polygrafických a kartonážních strojů - servis a opravy výsekových strojů.

Zámečnické a obráběcí práce. Výroba ocelových konstrukcí. Svařování plastů- obrábění Ohýbání, řezání plastů i oceli, . Soustružení frezování stříhání oceli a plechu. Vrata, brány, schodiště, regali, ponky, pracovní stoly, plechové skříně, vozíky, oplocení, digestoře na míru. Materiál-nerez, černá ocel.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské