Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Pokrývačské práce, střechy, pokrývačství, pokrývač, tesařství, tesař, tesařské práce Znojmo, Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice -veškeré práce na střeše -rekonstrukce starých střech, střecha -zhotovení kompletní střechy na novostavbách -pergoly včetně dodávky materiálu.

Suché stavby: -montáž suchých staveb -sádrokartonové systémy -snížení a zateplení stropů, -půdní vestavby, -suché omítky, -plovoucí podlahy, -obklady -dlažby -montáž střešních oken, -montáž obložkových zárubní, -přestavby bytových jader -drobné zednické a tesařské práce -chatky, pergoly.

Výroba, montáž a prodej: - ocelové konstrukce-veškeré - kontejnery, palety, regály - vrata, lávky. Zámečnické práce. Hutní materiály - prodej. Bývalá KONSTRUKTIVA.

Hledáte firmu, která vám vyrobí, opraví nebo zrekonstruuje střechu? Chcete mít jistotu, že vaše střecha bude kvalitní, bezpečná a dlouho vydrží? Pak se obraťte na společnost Petr Ulman, která se specializuje na klempířství a stavby střech. Působíme v oboru již od roku 1992, máme bohaté zkušenosti v a používáme pouze osvědčené materiály a ...

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka, nábytek, nábytku.Kuchyně, kuchyní. Stavební truhlářství. Truhlářské práce.

Špičková okna a dveře - prodáváme a montujeme plastová a hliníková okna, dřevěná eurookna, střešní okna, žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu. Nabízíme i garážová vrata, vnitřní dveře a zárubně, zateplení fasád. Dřevěné střešní šindele na zakázku.

Geodetická kancelář. Katastr nemovitostí: - vyhotovení geometrických plánů pro vyznačení budov, změnu vnějšího obvodu budov, rozdělení a změny hranic pozemků, vytyčení a zpřesnění hranic pozemků, vyznačení věcného břemene. Inženýrská geodezie: - vyhotovení účelových map jako podklad pro projekční činnosti vytýčení budov, komunikací a ...

TERESTAV s.r.o. se specializuje na zemní a stavební práce. Poskytuje komplexní služby od výstavby inženýrských sítí, přes rekonstrukce, až po realizaci staveb na klíč.

STŘECHY HOFFMAN s.r.o. je společnost specializující se na střechy a střešní konstrukce. Poskytuje komplexní služby od návrhu až po realizaci střech, včetně oprav a údržby.

MASTERSKY s.r.o. je stavební firma v Ostravě specializující se na rekonstrukce bytů, koupelen a výstavbu rodinných domů. Provádí také zednické práce, sádrokartonové stropy, pokládku podlah a další služby.

Radovan Ryšávka se zaměřuje na cateringové služby, půjčování gastro vybavení, provozuje fast food stánek a mimo to maluje bytové a nebytové prostory.

TITAN SHADE s.r.o. se specializuje na zateplování rodinných a bytových domů, dekorativní omítky a výměnu oken.

Rekonstrukce: - přidružené technologie pro skladování a výdej ropných látek. Sběr, převoz a zneškodnění: - odpady mimo výbušnin a jedů. Elektroinstalační práce. Čištění technologických zařízení a skladů ropných látek. Vysokotlaké čištění: - plochy. Projekční činnost. Výstavba: - rekonstrukce. Dodávka: - řídící systémy pro ...

Zákazníkům nabízím více jak 20 let zkušeností v oboru průmyslové automatizace. Potřebujete upravit funkci stroje? Přidat snímač nebo navrhnout úpravu zapojení? Neváhejte se na mě obrátit, poskytuji komplexní služby v automatizaci Vašeho výrobního provozu. Do mého portfolia služeb patří: - programování PLC Siemens v prostředí TIA Portal - ...

Kamenické práce. Zhotovení, oprava nápisu na pomníky.

Prášková lakovna - zajistíme předúpravu povrchu, samotné práškové lakování i pískování Ve spolupráci s firmou: SVARTRYSK s.r.o. zajistíme balotinování.

Společnost RENEWA s.r.o. se zaměřuje na dodávku a realizaci fotovoltaických elektráren pro komerční a průmyslové objekty a na montáž a revize elektra.

Společnost elektroll Novotný & Tomeš spol. s r. o. se specializuje na zabezpečovací techniku a elektroinstalace. Realizuje montáž alarmů JABLOTRON, kamerových a požárních systémů, elektroinstalace a revize.

Výroba a distribuce přesných výpalků až do síly 160 mm za pomoci vysoce přesného plazmového stroje z vlastních materiálů i z materiálů dodaných zákazníkem. Naše služby: - pálení plazmou novým přesným plazmovým strojem, který je vybavený nekonečným rotátorem, který nabízí možnost řezání pod úhlem až do 50° - tryskání - výpalky do šíře 2 metrů a ...

Montáže : - silnoproudové zařízení - slaboproudové zařízení - ozvučovací systémy - televizní a satelitní rozvody a technologie - strukturovaná kabeláž pro datové a telefonní sítě - venkovní kabelové rozvody - venkovní osvětlení - projekční činnost - revize elektrických zařízení - kompletní dodávka a montáž elektrických ...

Autodoprava - minibagr: - zemní a výkopové práce - teréní úpravy - hloubení bazénů a jezírek - vrtání patek - přistavení kontejnerů - dovoz stavebního materiálu - odvoz suti, zeminy, odpadu. Přeprava strojů do 3, 6 t.

TRYMENA HK s.r.o. se zaměřuje na povrchové úpravy kovů, tryskání a nátěry ocelových konstrukcí.

Kompletní klempířské a pokrývačské práce, oprava stávající i realizace nové střechy. Výměnu i instalaci nového střešního okna. Klempířství - venkovní parapety, falcované krytiny, oplechování atiky, lišty, žlaby, svody, okapy. Zpracování plechu (ohýbání a stříhání