VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - truhlářské - stolařské - výroba nábytku, dveří

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, bytových jader - fasády - půdní vestavby - zateplení budov - sádrokartonářské práce.

Zednictví: - rekonstrukce bytů - zateplení fasád - montáž sádrokatornů - výstavba rodinných domů - zednické práce.

Služby: - zemní a výkopové práce - demolice - realizaci inženýrských sítí - základové desky

Hlavní obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérů -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost ve výstavbě -projekční činnost.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - zemní a výkopové práce

Podlahářské práce: -podlahy, koberce -lepení PVC -olištování -renovace a broušení parket -vyrovnání podkladů Likvidace starého materiálu. Prodej: -koberce, PVC, korek.

Činnost - práce autojeřábem do 8 tun.

Práce: - slaboproudé elektroinstalace - revize elektroinstalací - elektrikář.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Zámečnictví, výroba - komponenty pro autojeřáby - ocelové konstrukce - závory.

Služby - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava - odvoz suti, zeminy.

Vodoinstalatérství, topenářství -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování technických služeb -Výroba strojů a ...

Činnost - soustružení dřeva - ostření nástrojů.

Sádrokartonářské práce - montáže sádrokartonu.

Stavební činnost - zemní práce - inženýrské sítě. Pronájem stavebních strojů. Nákladní autodoprava - tuzemská doprava - přistavení a odvoz kontejnerů. Zámečnická výroba - vrata a brány - schodiště - ocelové konstrukce.

Firma je držitel certifikátu ISO 9001:2000 LOYDS REGISTER Konstrukce, výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, obchod, prodej: -rozvaděče NN (krytí až IP55): -kovové, nerez, plastové -kompenzační skříně, kondenzátorové systémy pro zlepšení účinku -regulační skříně (pro průmyslové užití) -ovládací pulty (pro velíny, stroje a ...

Stolařská výroba, stolařství. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dýhovaných dveří s polodrážkou i bez polodrážky, obložkových i rámových zárubní z tradičních i netradičních dýh. Výroba a montáž schodišť, obklady stěn i stropů. Výroba vestavných skříní a nábytku na zakázku.

Zámečnické práce - zakázková výroba - schodiště - zábradlí - mříže - kované brány.

Služby: - hydroizolace a zateplování plochých střech - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Kovovýroba: - zakázková, sériová, atypická. V roce 1999 získala certifikát ISO 9002 Výroba: - schodiště - zábradlí - ocelové konstrukce - zamykací botičky pro automobily - nádrže pro hydraulické zařízení. Práce: - kovovýroba - obrábění - frézování - soustružení. Výroba, prodej: - sportovní trenažery - posilovací ...