VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Plynoservis Montáž, opravy: -plynová zařízení -plynospotřebiče -plynové spotřebiče. Instalace: -plyn.

Strojírenská výroba: -precizní soustružené díly -soustružení dílců v setinách milimetru -obráběný materiál: -uhlíková a slitinová ocel, nerezová ocel, mosaz, měd, měď, bronz a slitina hliníku -průměru 0, 5 až 24 mm -hlavně pro automobilový průmysl a elektroniku. Strojní vybavení: -více než 40 strojů -jednovřetenové CNC dlouhotočné ...

Služby: - regresivní terapie - energetické obrazy - The Reconnection

Spolehlivé elektroinstalace v Přeloučí a okolí.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková výroba, montáže: - ocelové konstrukce.

Služby: - řezání a gravírování plastů, dřeva, skla a jiných materiálů na CO2 laseru.

Výroba, prodej: - produkty z geopolymerního kamene. Řezání, tvarování, úpravy: - geopolymery - uměle vytvořený kámen.

Práce: - kovoobrábění - CNC obrábění

Výroba: -obkladačské práce -obklady koupelen, kuchyní -dlažby na terasách, balkonech a jiných venkovních prostorách -obklady schodišť - rovných i točitýchobklady fasád.

Instalatérské práce: - vodo, topo, plyn.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domácí telefony - počítačové sítě - elektroinstalační práce.

Kovoobrábění - soustružnické, frézařské práce - nástojářství - výroba nástrojů.

Práce: - obkladačské - montáž obkladů - pokládka dlažby - rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Práce: - zateplování fasád, domů - mytí fasád vysokotlakým čistícím zařízením.

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské

Výkup a prodej nadnormativních zásob stavebního zboží a materiálu. Půjčovna stavebního nářadí, strojů. Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Ekologická likvidace vozidel.

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Rekonstrukce střech.

Opravna obuvi - rychloopravna obuvi - oprava obuvi. Výroba klíčů, broušení.

CNC obrábění (soustružení, frézování) až do 5-ti os, programování CNC strojů, CAD/CAM, 3D tisk, 3D měření, zpracování 2D a 3D dat, prodej hliníkových materiálu (kusový prodej), autodoprava…

Práce, řemeslo: - kominík - kominictví

Provádění staveb, topenářství, vodoinstalatérství, svařování ocelových konstrukcí a produktovodů.

Činnost: - nanášením tvrdých vrstev (povlaků) metodou PVD - povlakování nástrojů, strojních dílů - ostření vrtáků, výstružníků, stopkových nástrojů.