VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce: - sanace zdiva, betonu - izolace proti vodě - odvlhčení.

Práce: - malířské - natěračské

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - bytový nábytek

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Adelain – hand made - ruční výroba originálních přání, gratulací, dárkových kartiček, bytových doplňků, lapačů snů, háčkovaných figurek, drobných dárků, módy a módních doplňků. Každý kus je originál. Oblíbenými motivy jsou motýli, mandaly, lapače snů, peříčka, květiny, perličky, kamínky a krajky. Pokud vám na někom záleží a chcete pro něj přání ...

Služby: - květinový servis - kytici pro nevěstu, korsáž pro ženicha, kytičky pro svědkyni, maminky, babičky, družičky - květinové šperky - výklad karet - Bachovy esence

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce koupelen Prodej: - vybavení koupelen

Společnost BRANO a.s je výrobní společností se zaměřením na automobilový průmysl. Vyrábíme a prodáváme autodíly pro osobní, užitková i nákladní auta. V rámci naší činnosti, se ale věnujeme i výrobě autozvedáků, nářadí pro automobilový průmysl, odlitků z tvárné a temperované litiny či výrobě zvedacích zařízení a zavíračů. Sídlíme ve městě Hradec ...

Prevádzkujeme predajňu KLAMPIARSTVO PARTIZÁNSKE, ktorá sa zaoberá predajom strešných krytín s príslušenstvom, potrebnými doplnkami, klampiarskou výrobou, kompletnou montážou striech. Individuálny prístup a bohaté skúsenosti s predajom, montážou striech, poradenstvom pri riešení detailov je vašou istotou. Klampiarstvo.

Zámečnictví AGM plus - výroba a montáž zábradlí, garážových vrat, vjezdových bran.

Dodavatel: -díly jednoúčelových strojů a nástrojů pro automobilový průmysl. Výroba: -nástroje -formy. Práce, kovovýroba: -CNC obrábění kovů -elektroerozivní hloubení a řezání drátem.

Kovovýroba, dodávka, montáž: - ocelové protipožární dveře, okna, stěny - ocelové konstrukce - zámečnické prvky pro stavebnictví. - prosklené fasádní stěny - atypické prosklené i plné stavební uzávěry.

Truhlářství, výroba: - dveře, vrata - nábytek - kuchyně - schody

Truhlářství, výroba: - schody - dveře - kuchyně - skříně

Služby: - stěhování, vyklízení - přistavení kontejneru - bourací práce.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž a revize hromosvodů

Práce: - tesařské - pokrývačské

Činnost - pokrývačské a klempířské práce - výškové práce - rekonstrukce střech.

Služby, montáž - instalace přepěťových ochran - antény, - hromosvody.