VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Podlahářské práce, pokládka: - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - koberce, PVC - renovace dřevěných podlah.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Zakázkové truhlářství: -výroba nábytku -schody -pergoly a přístřešky -ploty -dřevěné podlahy -zahradní domky -kotce pro psy -dřevěné WC.

Služby: -projektování a inženýrská činnost v oblasti rozvodů a transformačních stanic všech napětí.

Stavební firma - výstavba domů na klíč - rekonstrukce budov.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Práce: - autodoprava, - zemní, výkopové stavebními stroji, - bourací.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - montáž střešních oken.

Suché stavby: - sádrokartony, montáž sádrokartonu - tepelné izolace - zateplení fasád.

Zemní a výkopové práce. Demolice.

Činnost - návrhářství, autorská kolekce dámského oblečení - dámské šaty, kostýmky, svatební šaty.

Služby: - stavební a zednické práce.

Bytové, občanské, průmyslové stavby. Rekonstrukce a demolice.

Výroba - ocelové dveře - dveřní systémy - vjezdové brány a vrata. Zámečnictví Matějíček - ELMAT - další provozovna: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Stavební činnost - zednické práce - základové desky - hrubé stavby - zateplování - sádrokartonářské práce.

Stěhování, vyklízení, odvoz odpadu, malování s úklidem, demolice, bourací práce, výkopové a zemní práce, montáž nábytku.

Firma Martin Vávra se soustřeďuje na diamantové vrtání jádrovými vrtáky o průměru 18 - 300mm. Naše nabídka služeb zahrnuje řezání průmyslových podlah, řezání asfaltu a betonu a vrtací práce. Sídlo naší společnosti naleznete ve městě Plzeň na adrese Barákova 36. Práce, služby: - diamantové vrtání jádrovými vrtáky (průměr 18 - 300mm) - jádrové ...

Společnost CREMER Bohemia s.r.o. je strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu krytů obráběcích center, zakrytování strojů, laserových výpalků a lehkých ocelových konstrukcí do 2t. Provádíme také obrábění a svařování kovů, vysekávaní plechů, frézování či ohýbání. Sídlo naší firmy naleznete na adrese Domažlická 200, Plzeň. Výroba, ...

Montáž, opravy, servis: - plynové spotřebiče.

Služby v oblasti průmyslové automatizace - LED osvětlení - datové sítě - kamerové systémy pro strojové vidění - bezpečnost - elektroinstalace.

Služby: -montáže a opravy elektro instalace -montáže a opravy hromosvodů -montáže a opravy osvětlení -montáže a opravy topidel -elektrické topení, akumulační kamna -montáž antén, satelitů Humax. Prodej: -elektro velká bílá technika -elektro malé spotřebiče -elektro černá technika -televizory, hi-fi věže, videa, DVD, ...

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - spodní stavby, základové desky - zemní práce.