VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Lakovna: -tryskání práškovým lakováním -nanášení práškové barvy -vytvrzování práškové barvy -práškování dutin -povrchová úprava materiálů

Firma Natur Haus s.r.o. Nabízí tyto služby: Izolační a vzduchotěsný materiál, izolace a zateplení rodinných domů, střešní a fasádní fólie, tepelná izolace. Hlavním produktem je foukaná celulózová izolace Climacell.

Provádíme široké spektrum stavebních prací, malířských a natěračských prací v Praze a České republice, při kterých používáme nejkvalitnější stavebně materialy, nátěrové hmoty a materiály těch nejlepších výrobců. Naše firma má na svém kontě mnoho spokojených a zároveň stálých zákazníků, kteří se k nám neustále vracejí.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - montáž hromosvodů - měření a regulace v oblasti větrání, vytápění a chlazení.

Povrchová úprava všech kovových výrobků práškovými barvami do velikosti 2, 2x2, 4x6, 3m a váhy 1, 5 tuny. V rámci předúpravy zajišťujeme v kooperaci pískování/tryskání. Nabídka pro firmy: -povrchově upravíme veškerou zámečnickou výrobu např. rozvaděče, konstrukce, regály, stojany, brány, zábradlí atd. -možnost lakování sériových i ...

Služby: - zakázkové krejčovství - opravy a úpravy oděvů - opravy a šití kostýmů Půjčovna dětských karnevalových kostýmů.

Výškové práce: - nátěry a opravy fasád - opravy, nátěry, demolice komínů - mytí oken, fasád, skleněných plášťů budov - oprava, čištění, nátěry střech Stavební práce: - renovace, nátěry, čištění, opravy - výroba a rekonstrukce bytových jader - obklady kuchyní, sociálních zařízení - dlažby - základní stavební práce

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Truhlářství, truhlářské práce, výroba stavební truhlářství, truhlář. Stolařství, stolařské práce, stolař. Výroba nábytku, nábytek na míru: -bytový a kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyní, kuchyňská linka -dětský pokoj -dřevená, dřevěné okna, okno, dveře -stoly a židle -schodiště, schody, schodiští -konstrukce, konstrukcí, komponenty, ...

Stavební činnost - rekonstrukce dřevostaveb - sádrokartonářské práce - malířské a tapetářské práce.

Společnost Areál Harfa s. r. o na Praze 9 poskytuje sídlo pro firmy a společnosti a další služby s tím spojené. Krátkodobý pronájem kanceláří a zasedacích místností. Prodej, správa a pronájem realit. Technická správa nemovitostí. Zápis sídla firmy v obchodním rejstříku. Nabízíme Vám smlouvu o umístění sídla v naší budově na 6 a 12 měsíců ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Činnost: - stavební práce - klempířské - pokrývačské - zednické Kontejnerová doprava.

Kovovýroba - obrábění - soustružení - zakružování a vypalování plechů.

Nástrojářství. Strojní zámečnictví. CNC technologie: - CNC elektroerozivní obrábění. Výroba: - zámky - kování.

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Geodetické práce vyhotovení geometrických plánů vytyčení hranic pozemků práce v inženýrské geodézii.

Kovovýroba, svařování, ohýbání, povrchové úpravy kovů a další...

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Izolatérské práce - zateplení budovy, fasády Sádrokartonářské práce, sádrokartonové příčky, podhledy, sádrokartony.