VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektech - štukatérské práce

Společnost KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě se od roku 1992 specializuje na realizace hrubých staveb monolitickou nebo montovanou technologií, systémového bednění, sanace a opravy betonu. Stavební práce, realizace: - monolitické nebo montované technologie - monolitické železobetonové konstrukce a stavby - systémové bednění různých ...

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

Zámečnictví: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, svařování, kovoobrábění, stříhání, ohýbání, soustružení, vrtání, soustružení a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodišť, atypických, systémových -doplňky do interiéru a exteriéru.

Čalunictví, čalounické práce - matrace na míru - autočalounictví - zakázková výroba.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Práce: - topenářské - instalatérské.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a půdních vestaveb na klíč - obkladačské - zednické práce - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Služby: - kartářka - výklad karet - odblokování čaker - výživové poradenství

Činnost: - vrtné práce v oboru hydrogeologie, sanační geologie a inženýrské geologie - vrtané studny - projektová dokumentace pro vrtané a kopané studny - hydrogeologické vyjádření pro infiltrační objekty určené k zasakování srážkových vod nebo přečištěných splaškových vod do horninového prostředí.

Služby: - nahrávací studio

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -broušení: -kotoučové pily, SK** pily -frézy na dřevo -hoblovací nože, nože na mletí a drcení plastů -řetězy pil pro stavby -svařování CO2 -vrtání -frézování -broušení na kulato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS* a SK** -nože do drtičů.

Montáže, opravy, servis a revize: - bytových i nebytových elektroinstalací, zařízení, hromosvodů a elektrických strojů.

Hlavním polem působnosti naší firmy je renovace oken, zateplování dřevěných oken a dveří a přesklení plastových oken a eurooken. Tento způsob snížení úspory energetických nákladů je jeden z nejefektivnějších a nejekonomičtějších řešení současnosti. Předností a výraznou úsporou je využití stávajících okenních a dveřních rámů a možnost osadit ...

Rekonstrukce, výstavba. - všechny druhy interierních i exteriérních prostor v bytové i nebytové oblasti na klíč. Práce. - malířské, malířství - zednické, zednictví - tesařské - obkladačské - podlahářské - elektrikářské - sádrokartonřáské, sádrokartony Knauf - minerální podhledy - dekorativní omítky a malby JUB - sádrové ...

Výroba, tkaní: - gobelíny - originální koberce - tapisérie Restaurujeme a čistíme i historické textilie.

Služby: - projektování elektrických zařízení - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě (oblast elektrických distribučních sítí a rozvoden)

Elektroinstalační práce. Oprava, servis a údržba: - hromosvody. Revize vyhrazených elektro zařízení.