Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba z plechů a profilů: -kovovýroba -zámečnické práce -práce s materiálem- černá ocel, nerez, hliník, pozink -vybavení pro - sklad, obchod, prodejna, archiv, dílna -kovová paleta, palety -ploty -brána, brány, schody, zábradlí -kontejnery-skladovací -grily, udírny, i kombinované -výroba na zakázku.

Strojírenská výroba: -brusky -zarovnávací stroje -jednoúčelové obráběcí stroje.

Společnost KPDH strojírna s.r.o. se zabývá výrobou komponentů pro stavební a zemní stroje, výrobou ocelových konstrukcí, tvarovým pálením plechů, pak také velkoobchodním prodejem hutního materiálu.

Činnost: - kovovýroba - nástrojárna - kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - lisování

Odborné sváření, výroba ocelových konstrukcí. Výrobky se vyrábí v Hradci Králové, Kampelíkova 758/4.

Provádíme ošetření částí staveb tak, aby byla prodloužena jejich životnost. Provádíme nástřiky proti korozi, chemickým látkám, působení vody a jiných vlivů prostředí.

Firma ATALIAN CZ s.r.o. se sídlem v Mladé Boleslavi nabízí komplexní služby, které souvisejí s úplnou správou a údržbou objektů po celé České republice. Nabízíme: - čištění kanalizace nonstop - nonstop havarijní servis 722 365 365 - čištění odpadů - čištění tukových lapolů - sací bagr nonstop k dispozici ČIštění a údržba: kanalizací, ...

REGAN, spol. s r.o. se specializuje na betonové, cementové, sádrové a vápenné výrobky.

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Zemědělská výroba: -živočišná výroba výkrm býků -rostlinná výroba:sušárna zrnin, kukuřice -prodej produktů -výroba úsušků -práce s použitím strojních mechanismů (výkopové práce, kopání studní, studna). -zemní práce.

Čalounictví. Práce: -čalounické. -autočalounictví ( čalounění autobusů )

Stavební truhlářství, stavebně truhlářské práce. Stolařství, stolařské práce. Výroba na zakázku, zakázková výroba: - okna, oken - dveře, dveří.

Geodetická kancelář, geodetické práce, geodet, geodézie. Vyhotovení, zhotovení geometrických plánů, geometrické plány: -rozdělení pozemku, pozemek -změnu hranice pozemku -vyznačení budovy nebo změny jejího vnějšího obvodu ¨ -doplnění katastru o pozemek vedený dosud ve zjednodušené evidenci -vytyčování, vyměřování hranic, zaměření ...

Martin NIGRIN s.r.o. poskytuje komplexní úklidové služby a malířské práce v Hradci Králové a okolí. Specializují se na čištění a mytí vozidel, včetně interiérů autobusů, a poskytují profesionální úklid administrativních budov, průmyslových objektů a domácností.

Jiří Dunda poskytuje kominické služby. Provádí čištění, kontrolu a revize spalinových cest, frézování a vložkování komínů, opravy komínových těles a stavby nových komínů.

Firma Vrtané studny Bečvář, sídlící v Řepicích, nabízí komplexní služby v oblasti vrtání studní a vrtných prací. Specializuje se především na realizaci studní na klíč, což zahrnuje vše od počáteční dokumentace až po finální kolaudaci studny. Výhody vrtaných studní Vrtané studny mají oproti kopaným studnám několik výhod. Voda z vrtané studny je ...

Montáž: - sádrové podhledy. Půdní vestavby a nástavby. Zateplování fasád objektů. Foukaná tepelná a akustická izolace. Sanace vlhkých staveb včetně průzkumu. Stěrkové hydroizolace: - střechy - balkóny - terasy - sklady apod. Komplexní stavební práce: - stavby na klíč. Pronájem, prodej, montáž: - lešení. Omítky. Práce: - ...

Průmyslová automatizace, regulace, měření. Řízení - technologické procesy: - řídící systémy: - betonárny, maltárny, obalovny - dávkovací zařízení, vážení, měření - konzistence, vlhkost - technické zařízení budov - kotelny, předávací stanice, vzduchotechnická zařízení, měření - průtok, spotřeba tepla - neutralizační ...

Stavební a zednické práce, malířské práce, zemní a bourací práce. Novostavby, rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domů, balkónů.

Elektro - projekce, dodávka, montáž, revize. Výroba - elektrické rozvaděče. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační (slabo i silnoproud). Komplexní dodávka a montáž - měřící a řídící technika.

Zpracování kamene: - broušení teraca - výroba ze žuly - náhrobní kameny, desky, parapety, sokly, schodiště, pomníky - nápisové desky - oprava a renovace starých hrobů - výrobky ze žuly a z nerezu - vázy, lampy, rámečky a skříňky - keramické fotografie - písmo - obnova

Dodávka elektroinstalačních prací v domovních i průmyslových objektech. Revize hromosvodů, slaboproudy.

Stavební a zednické práce. Rekonstrukce bytových domů, rodinných domů.

Střechy Cerovský - Vaši odborníci na střechy Hledáte spolehlivou firmu, která se postará o Vaši střechu? Potřebujete opravit, zateplit nebo vyměnit Vaši střechu? Chcete si pořídit novou střechu z kvalitních a moderních materiálů? Pak jste na správné adrese! Střechy Cerovský jsou firmou s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti ...