VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zednické práce - montáž obkladů, dlažeb - vodo, topo, plyn.

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ, ŽELEZÁŘSTVÍ. Kovovýroba: -kovové, železné, ocelové výrobky: -výkladní skříně -vrata -brány -dveře -mříže. Výroba, montáže, servis: -automatické otevírací dveře -posuvné dveře.

Činnost: - stavební a zednické práce - rekonstrukce - stavby na klíč

Oprava, servis: - obráběcí stroje, koobráběcí stroje. Třískové obrábění.

Realizace, výstavba, rekonstrukce: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domů na klíč. Projektová činnost ve stavebnictví. Práce: - výkopové práce, výkopy - zemní práce. Montáže: - kanalizačního potrubí. Služby: - výpočty energetických ztrát budov - rozpočtování - energetické náročnosti.

Výroba: - slitiny neželezných kovů. Svářečské práce: - svařování CO2. Tavírna hliníku. Slévárna: - odlévání hliníku do kokil.

Provádíme: - izolace proti vlhkosti a spodním vodám - izolace proti radonu - klempířské práce.

Kompletní stavební práce. Realizace, výstavba: - nízkoenergetické domy - střechy. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby - střechy. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky Intalatérské práce: - rozvody vody a plynu.

Revize povinné kontroly kotlů na pevná paliva Buderus a Dakon. Servisní kontroly plynových a elektrických kotlů Buderus, Dakon, Protherm, Baxi, Vaillant, Immergas, Thermona, Brotje, Chaffoteaux.

Služby - internetové připojení - PCO pult centralizované ochrany - výroba a opravy elektrorozvaděčů - silnoproudé a slaboproudé rozvody.

Práce, montáž: - elektroinstalace - televizní, datové rozvody - kamerové systémy - kabelové topné systémy - centrální vysavače.

Elektroservis Jiří Flégr provádí opravy a montáže elektrospotřebičů a také se zaměřuje na elektroinstalační práce. Opravíme Vám sporák, bojler, domácí telefon či elektrokotel. Působíme ve městě Hradec Králové a jeho okolí. Naši provozovnu naleznete na adrese Zámeček 454/26. Elektroservis, oprava, servis: - elektrospotřebiče - domácí ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Reklamní činnost: - reklamní spoty - reklamní předměty - gravírování. Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize.

Činnost - návrhy a konstrukční řešení pro optolektronický a elektronický průmysl - obrábění, soustružení a frézování - kontstrukční návrhy převodníků a adaptérů. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Provádíme : - zastřešování objektů - renovace - opravy a rekonstrukce střech Nabízíme tyto práce: - klempířství - pokrývačství - pokládku střešní krytiny - montáž střešních oken - izolace a nátěry střech - výškové práce. Naším působištěm je Praha, okres Chrudim a celý kraj Vysočina. Používáme krytinu Tondach, Bramac, KM Beta, ...

Práce: -malířství, natěračství -výškové práce, montáže -dekorativní interiérové nátěry OIKOS -opravy a nátěry fasád -nátěry střech, konstrukcí a hal* -antigrafitové (graffiti) nátěry- jednorázové i trvalé, ochrana fasád před poškozením sprejery (sprayery) -opravy spárování a nátěry panelových domů -čištění střech a ...

Kovářství: - zámečnictví - zakázková výroba.

Umělecké kovářství a zámečnictví: -restaurování kovů, kovovýroba -zakázková výroba mříže, ploty, brány, osvětlovadla, zábradlí, schody, dělící stěny, vývěsní štíty, markýzy apod. Zakázky vyrábíme ve spolupráci s architekty dle vlastních návrhů. Výrobky jsou včetně povrchových úprav zinkování, barevné úpravy.

Činnost: - digitální kartografie - dálkový průzkum Země - geoinformační systémy.

Činnost: - opravy starožitných lustrů.

Projekční a inženýrská kancelář Ing. Josef Vítek, se zaměřuje na projektování, konzultační a inženýrskou činnost vodohospodářských staveb a staveb v oblasti životního prostředí. Specializujeme se zejména na vodovodní sítě, kanalizace, čistírny odpadních vod či skládky odpadů.

Společnost APACHE - EKO, s.r.o. se zaměřuje na služby spojené s dodávkou, montáží a servisem klimatizací a tepelných čerpadel značky Toshiba.

Služby: - projektant elektro - elektroprojekce