VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Geodetická a kartografická kancelář

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Práce, řemeslo: - truhlář - truhlářství

Služby - průzkumné práce v oboru inženýrské geologie, hydrogeologie a geotechniky - geotechnické průzkumy - vypracování hydrogeologických posudků - pasportizace objektů.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Zemní práce - výkopové práce - bourací a demoliční práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře

Zámečnické práce - výroba: vrata, branky, mříže, přístřešky, schodiště, zábradlí.

Výškové práce - montáž, údržba a opravy hromosvodů - čištění, opravy a nátěry fasád - kácení a prořezávání stromů.

Činnost: - vodovody - kanalizace - montáž a výměna vodoměrů - rozbory vody - čištění a průzkum kanalizací - vytyčování podzemních sítí Havárie, pohotovost: tel.: 723 538 011

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - hrubé stavby - rekonstrukce - zednické práce - koupelny

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - postele

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce koupelen

Instalatér - instalatérské, topenářské a plynařské práce: - montáže topení, vody a plynu v Rapotíně, tepelná čerpadla.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - měření a regulace - servis a revize plynových a elektrických kotlů

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domovní telefony - strukturovaná kabeláž Elektroinstalace, elektromontáže.

Práce: - malířské a lakýrnické - zednické - podlahářské - sádrokartonářské - obklady

Činnost: - sanace vlhkého zdiva, železobetonových konstrukcí - hydroizolace - injektáže vlhkého zdiva.

Kominické práce - vymetání - revize komínů. Prodej, montáž - komíny - komínové systémy - krby, kamna.

Činnost - CNC zpracováním plechů - vysekávání, laserové a plasmové vypalování, ohraňování a svařování ocelových, hliníkových a nerezových materiálů metodami MIG a TIG - povrchové úpravy: práškové lakování, eloxování.

Truhlářská výroba - kolíbky - zakázková výroba dětských kolébek.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění - frézování, soustružení, broušení - výroba strojních zařízení - výroba součástí a náhradních dílů

Geodetické práce: - zaměření na: - inventurní měření objemu zásob sypkých hmot - určení kubatury sypkých materiálů.