VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Práce: - tesařské - pokrývačské - výškové práce. Stavba, výroba: - pergoly - roubené chalupy.

Činnost: - zakázkové šití a opravy oděvů Prodej: - oděvy - bižuterie - balanterie

Dodávka, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy EZS Služby: - elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace Prodej, půjčovna, pronájem: - elektrocentrály Autoservis, pneuservis. Reklamní a dárkové předměty.

Služby: - výškové práce - rizikové kácení stromů - prořezy stromů - výsadba zeleně

Práce, řemeslo: - podlahář - podlahářství

Výroba, prodej: -dřevěná, plastová okna -vchodové dveře -stínící technika, žaluzie, sítě proti hmyzu -návrhy a realizace interiérů -kancelářský nábytek -interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek Povrchová úprava dřeva Velkoobchod sedacím nábytkem Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Zednictví, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - zateplování fasád - zednické práce.

Práce: - elektromontáže - opravy elektroinstalací - elektrorevize. Montáž, servis: - centrální vysavače SISTEM-AIR.

Služby: - podlahářství - restaurování a rekonstrukce dřevěných masivních podlah

Stavební činnost: - generální dodávky staveb - zemní práce Služby: - nákladní autodoprava - autoservis Prodej: - stavebniny

Zámečnictví: - výroba klíčů - broušení nožů, nůžek a mlýnků - opravy vložek FAB - oprava dveří po páčení - výměna a montáž zámků, mříží, zavíračů dveří Provozovna: Porubská 1013/21 Ostrava - Poruba 70800. Elektronická evidence tržeb je zde prováděná v běžném režimu.

Práce, řemeslo: - zedník - zednické - obkladačské - rekonstrukce

Stavební činnost: - zednické práce - výstavba, rekonstrukce - rodinné domy - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen

Práce, zateplování, zateplení: -budovy, fasády. Poradenství: -v oblasti zateplení budov. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály pro pokládku obkladů a dlažeb značky KOMPAKT -materiály pro zateplování budov -sanační systémy zdiva a betonu -stavební chemie, stavební hmoty. Prodej, provádění, pokládka, montáž: -keramické ...

Stavební činnost - pokrývačské a klempířské práce - pokládka střešní krytiny - izolační práce, hydroizolace spodních staveb - tepelné izolace rozvodů topení, páry, kondenzátu, výměníkových stanic a kotelen v průmyslu.

Činnost: - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - izolace

Služby: - astrologická poradna - věštění z karet - numerologie

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.