VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zpracování, likvidace, recyklace: - pěnový polystyren (EPS). Práce: - foukaná izolace.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - opravy střech. Výroba, montáž: - pergoly, zahradní domky.

Výstavba, rekonstrukce: -střechy. Práce: -tesařské - stavba střešní konstrukce, montáž podbití, střešních oken -pokrývačské - montáže střešní krytiny -klempířské - okapy, štíty, parapety ... -zednické - drobné úpravy komínů a štítů ... . Pronájem, montáže: -lešení HAKI.

Práce: -domovní instalace: -vodoinstalační, instalace vody -topenářské, instalace topení, vytápění -plynařské, instalace plynu -truhlářské, podlahářské.

Strojírenská výroba: -obrábění kovů -přesné CNC soustružení, broušení, frézování a svařování -odlitky (šedá a tvárná litina, hliník, dural, ocel, nerez, nikl, slitiny) -slévárenství a metrologie. Zajišťujeme kooperace ve strojírenství a obchodní činnost do celého světa i v ČR.

Práce, služby: -zámečnictví -výškové práce za pomoci horolezecké a speleologické techniky -montáže konstrukcí -čistící a umývací práce -instalace reklamních poutačů -obnova, rekonstrukce fasády a natěračské práce -prořezávání stromů. Dílna: -Areál Palečkova mlýna v Třebíči -ul. Brněnská.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné zednické práce...atd.

Zakázková výroba: nábytek - materiál masiv, lamino: -kuchyňské linky (kuchyně) -předsíně -šatny a bytové doplňky -masivní ložnice, skříně, postele -zahradní altány a nábytek. Opravy, rekonstrukce a restaurování: starý nábytek: -židle, skříně, komody, bytové doplňky.

Dovoz, distribuce, prodej, montáž -plovoucí laminátové, dřevěné, exotické a dubové plovoucí podlahy -příslušenství k podlahám, lepidla, profily s dekorem, lišty Řemesla, služby - pokládka plovoucích podlah, parket, PVC, linolea, koberců -renovace parket (broušení) Půjčovna - brusky na parkety

Služby: - zajištění projektu, včetně usazení domu do terénu - zednické a obkladačské práce - tesařské a pokrývačské práce - podlahářské práce - sádrokartonové konstrukce - plastová okna s německým profilem VEKA - vodo - topo - elektromontáže - zemní práce - grafické návrhy koupelen a interiérů

Práce: -malířské, natěračské -drobné zednické práce -povrchové úpravy, nátěry, nástřiky.

Firma Ondřej Patka má dlouholeté zkušenosti v oblasti vodoinstalatérských, topenářských a plynařských prací. Provádíme montáž a servis hořívačů vody, centrálních vysavačů, plynových kotlů, kotlů na tuhá paliva, elektrokotlů či solárních systémů. Své služby poskytujeme hlavně v regionu Krkonoš a Podkrkonoší, městech Vrchlabí, Jilemnice, Špindlerův ...

Projekce, projektování: - elektro - elektroinstalace

Strojírenská výroba a kovovýroba je hlavní činností firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, která působí převážně v regionu Vsetín, Zlín, Zlínský kraj. Do výrobního programu společnosti patří kovové, ocelové svařence, ocelové konstrukce pro stroje, rámy strojů a strojírenské díly - komponenty. Vyrábíme také ocelové přepravní a skladovací palety i ...

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - výkopové práce

Práce: Provádíme malování bytů a administrativních budov. Realizujeme čistění a nátěry eternitových, taškových a plechových střech, ocelových konstrukcí, plotů, dřevěných podhledů, klempířských prvků a fasád bez lešení. Provádíme výškové a zednické práce a údržbu v průmyslových halách.

Kovovýroba: -ocelové součástky pro turnikety. -soustružení na CNC strojích -laser.

Krejčovství, výroba, šití: - oděvy na zakázku.

Stavební společnost, výstavba: - dřevostavby - sádrokartonářské práce.

Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - rozvody NN, VN. Výroba: - rozvaděče.

Činnost: - průmyslové pogumování Prodej, výroba, montáž: - pásové dopravníky

Restaurátorské práce Rekonstrukce objektů Projekční práce Poradenská činnost