VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů - obklady, dlažby - izolace - zateplování - zámečnictví Dodávka, montáž: - plastová okna Dodávková autodoprava.

Výklad karet osobně, na telefonu, Skypu - numerologické rozbory - harmonizační techniky pro tělo i duši Pořádání - semináře a přednášky

Zámečnictví a kovovýroba Pavel Sládek provádí veškeré zámečnické, svářečské, soustružnické i frézařské práce. Naše sídlo najdete v obci Holoubkov, okres Rokycany. Naše činnost: - zámečnické práce - kovovýroba - svářečské práce, svařování - soustružení - frézování.

Činnost: - elektrikář - elektroinstalace - elektromontáže

Pokrývačské a klempířské práce - zámečnické a svářečské práce se saměřením na střechy - výroba a montáž klempířských prvků - výroba a montáž sněhových zábran. Provozovna - adresa: Přístavní, Brno Bystrc.

Sanace škod po požárech - čistění škod způsobených vodou, vysoušení staveb, hydroizolace proti zemní vlhkosti-tlaková injektáž systém Vialit, mytí fasád a průmyslových provozů.

Prodej, stavba, montáž, realizace - krby - krbová kamna - sporáky na tuhá paliva - kouřovody - ohřívače vody, kotle.

Tesařství, výroba, montáž - dřevostavby - krovy - zahradní pergoly a domky, přístřešky a altány. Tesařské práce - rekonstrukce střech.

Sklenářství Comon to jsou kompletní služby v oblasti skla a sklenářských prací. Prodej skla, opracování skla, výroba izolačních skel ( izolační dvojskla, izolační trojskla ), bezpečnostní sklo, ornamentní sklo, barevná skla, lakovaná skla. -izolační skla -sklenářské práce -opravy -servis -montáže -prodej plochého (tabulového) ...

Sklenářství Comon to jsou kompletní služby v oblasti skla a sklenářských prací. Prodej skla, opracování skla, výroba izolačních skel ( izolační dvojskla, izolační trojskla ), bezpečnostní sklo, ornamentní sklo, barevná skla, lakovaná skla. -izolační skla -sklenářské práce -opravy -servis -montáže -prodej plochého (tabulového) ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby ...

Práce: - topenářské - rozvody vody, plynu - optimalizace topných soustav - solární systémy - montáž, servis tepelných čerpadel.

Strojírenská výroba - svařované konstrukce, svařence - modelová zařízení pro slévárny. Činnost - obrábění.

Práce: - zemní, výkopové, bagrování - nákladní autodoprava (odvoz odpadu, stavební suti) - stavební - pokládka zámkové dlažby.

Stavební firma. - zemní práce - kanalizace - výstavba komunikací (dlažby zámkové, kamenné, asfalty) - opěrné zdi (betonáže, suché systémy) Oprava povrchů živičnou směsí.

Zakázková výroba - nože z damascénské oceli

Truhlářská výroba - kuchyně - vestavné skříně - dveře - pergoly - altány - dřevostavby. Prodej truhlářských potřeb.

Výroba - dřevěná schodiště. Truhlářské práce.

Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - strojní omítky, zateplování - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - solární systémy - montáž centrálních vysavačů.

Hlavní činností firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí, stropních podhledů, půdních vestaveb i izolací. Provádíme také zámečnické a podlahářské práce. Sídlíme v obci Dolní Bezděkov, okres Chrudim. Stavební práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - sádrokartonové konstrukce - suchá ...