VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební činnost - rekonstrukce historických budov a fasád - výškové práce - pronájem autoplošiny.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - čištění okapů - práce s motorovou pilou

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Firma Martina Odehnala se zaměřuje na výrobu a pokládku šindelů prvotřídní kvality. Vyrábíme šindel štípaný, ručně opracovaný (strouhaný) nebo štípaný hoblovaný. Pokládku šindele provádíme jednoduchou nebo dvojitou na latě nebo prkenné bednění. Zabýváme se též drobnými truhlářskými pracemi. Naši firmu naleznete v obci Proseč, okres ...

Stavební firma, výstavba, práce: - terénní úpravy, zemní práce - vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - vleky, lanové dráhy - vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - demolice - jeřábnické práce.

Činnost: - zednické práce - novostavby - rekonstrukce

Činnost: - konstrukce vstřikovacích forem - návrh elektrod pro EDM - návrh, výroba montážní a měřící přípravky - návrhy pilonů a krycích masek pro pokovovací linky - všeobecné 3D modelování a vizualizace

Práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské.

Stavební činnost: - zednické práce - přestavby bytových jader a zateplování objektů - foukaná izolace

Prodej: -solitérní nábytek, gobelíny, sklo, porcelán, bytové doplňky. Práce: -stolařské, truhlářské, podlahářské. Dřevovýroba, montáže: -nábytek dřevěný - kusový, kancelářský, bytový z materiálu masiv, lamino, dýha -výrobky truhlářské zakázkové - vybavení pro prodejny, restaurace, bary, hotely, penziony

Práce: - malířské, natěračské práce - benátské štuky - imitace travertinu, kovového povrchů - vzhled pohledového betonu.

Poskytujeme komplexní řešení inteligentní elektroinstalace domů a bytů na míru. Inteligentní dům od LOXONE se postará o vaši bezpečnost, komfort i úsporu energií.

Práce: - elektroinstalace - revize elektrických zařízení - elektrikář.

Práce, služby: - zemní, výkopové práce - demolice - přeprava sypkých hmot. Výstavba: - dopravní stavby - polní cesty. Služby pro zemědělství: - sklizeň obilnin - orba - setí.

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl - výroba a návrhy ocelových konstrukcí - výroba a renovace ostatních dílů - konstrukce a výroba přepravních a manipulačních vozíků. Kovoobrábění - soustružení, CNC frézování, vrtání

Činnost: - elektromontáže - silnoproud, slaboproud - měření, regulace - výroba rozvaděčů.

Stavební činnost - pokrývačské práce - drobné zednické práce.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - montáže střešních oken - montáž světlovodů.

Služby - vedení účetnictví a zpracování daní - kurzy účetnictví - finanční poradenství. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce.

Činnost - provádění strojních omítek: - sádrové omítky - vápenosádrové omítky - vápenocementové omítky a štuk - rekonstrukce omítek.

Stavební a zemní práce - zednické práce, terénní úpravy - výkopové práce - řízený a neřízený protlak - pokládka zámkové dlažby - odstranění, řezání, položení asfaltu. Nákladní doprava - přistavení kontejneru.