VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební činnost - rekonstrukce bytů - zednické práce - malířské práce - stěrkování, štukování - sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce.

Stojírenská činnost - zámečnické práce - soustružení - frézování - brusičské práce.

Činnost - jádrové vrtání - řezání betonu - stavební práce - vodoinstalace, topení - podlahové topení - solární systémy.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Obráběčství - zpracování, realizace technologických a konstrukčních návrhů - výroba jednoúčelových strojů a přípravků pro automobilový průmysl - zámečnické práce z oceli, nerezu a hliníku

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Činnost: - broušení přesných vřetenových dílů a vlastních vřeten - opravy vřeten - servis obráběcích strojů

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Kovovýroba: - soustružnické práce - CNC obrábění.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce budov - fasády - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen - malířské, lakýrnické práce - výstavba chodníků.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - půdní vestavby - zednické práce.

Komplexní služby v oblasti přípravy výroby pro firmy zabývající se zpracováním přírodního kamene, výrobce sklovláknocementových desek, umělého kamene. Dodávky jsme obohatili o sortiment kotevních systémů a stavební chemie pro námi navrhované výrobky. Jako jedna z mála českých firem se zabýváme navrhováním a vývojem prvků z moderních ...

• Čištění ucpávek kanalizací a odpadů tlakovými vozy a elektromechanicky • Zjišťování (revize) stavu kanalizace, odpadů a domovních přípojek TV kamerou • Čištění zanesených revizních šachet, dešťových vpustí a svodů • Čištění stoupaček a odpadů z kuchyní, WC a koupelen • Instalatérské a průtočnické práce - 724 127 778 • NONSTOP 24 havarijní ...

Stavební činnost: -tlakové chemické injektáže betonu, zdiva polyuretanovými pryskyřicemi proti vlhkosti -sanace, vysušování zdiva, hydroizolace -izolace betonových konstrukcí a proti zemní vlhkosti -hydroizolační, izolační nátěry proti tlakové vodě -utěsňování průsaků do jímek, nádrží -nátěry proti karbonizaci, vlivu ...

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba, osazení: - veškerých kamenických výrobků, kamenické výrobky: - kuchyňské a kupelnové desky, stoly - parapety - obklady krbů - dlažby a obklady - pomníky, nápisy - sochy, plastiky - kamenosochařské výrobky. Projekce, realizace, montáže: - dlažby, obklady, schodiště a parapety.

Truhlářství, výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dveře - schodiště.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Stavebni práce. Realizace staveb, rekonstrukce budov, bytový jadra, obklady, dlažby, zamkove dlažby, ploty a td. Avtodoprava a obchodni činnost.

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Stavební práce: - zednické práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - demolice a bourací práce.