VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - solární ohřev vody.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce - obkladačské a dlaždičské práce - sádrokartonářské práce - zateplování - výstavba plotů

Realizujeme komplexní zemní práce a provozujeme autodopravu.

Zednictví, práce: - omítky - strojní omítky.

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Služby: - revize elektro, elektrorevize - revize elektrických instalací, hromosvodů.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Činnost - zemní a výkopové práce - demolice a demoliční práce.

Stavební firma: - VODOHOSPODÁŘSKÉ STAVBY - revitalizace toků, rekonstrukce stupňů a jezů, opravy hrázních těles, protipovodňová opatření - práce spojené s údržbou a výstavbou rybníků, mokřadů a přehrad - EKOLOGICKÉ STAVBY - rekultivace a sanace skládek komunálního odpadu - výsadba zeleně a jejich údržba v blízkosti toků - ...

Práce: - topenářské - instalatérské - čištění odpadů, kanalizace.

Činnost, služby: - revize elektrospotřebičů.

Práce: - zámečnické - kovářské - podkovářské.

Výroba a zpracování skla Sklářský ateliér. Práce, výroba: -sklářská -zakázková -umělecká tvorba -dekorativní, umělecké sklo -reklamní předměty ze skla.

Služby: - telekomunikace - ICT služby - návrh, instalace a provozování LAN, WiFi sítí - elektroinstalace, silnoproud

Tesařské prácevýroba - dřevostavby Stavební truhlářství Podlahářské práce Pokrývačské práce

Práce: - restaurování, konzervování nábytku a uměleckoprůmyslových předmětů ze dřeva.

Kominictví, práce: - revize komínů - vložkování komínů - kominické.

Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.