VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Autodoprava, zemní práce - zemní a demoliční práce - odvoz suti a odpadu - kontejnerová doprava.

Sklenářství, truhlářství Havránek Komplexní sklenářské práce. Výroba, prodej, zpracování: - zrcadla, výlohy - izolační dvojskla - vitráže - široký výběr skla. Práce: - broušení, vrtání skla. Truhlářství.

Instalace: - tepelná čerpadla Montáže: - solární panely

Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

Prodej a montáž: -dvířkoviny -drátěný program -pracovní desky -silikonové těsnění okna, dveře -dvoubodové závory -zdravotní matrace -lamelové rošty. Výroba: -nábytek lamino veškerý kancelářský, bytový, kuchyňské linky -sklápěcí postele -vestavěné skříně na zakázku. Odborné poradenství, zaměření a montáž zdarma.

Činnost: - truhlář, truhlářství - výroba zakázkového nábytku

Služby: - pokrývač - pokrývačské práce

Stavební práce - zednické práce - malířské práce - instalatérské práce - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

SLUŽBY: -projektování, projekce elektrozařízení a instalace -elektromontáže MaR a technologických celků a technologií -servis a opravy vyhrazených elektrických zařízení -revize, servis a oprava elektrického zařízení.

Velkoobchod s nerezovým a hutním materiálem. Dodavatel nerezových a hutních materiálů. - trubky bezešvé, svařované, duté tyče, jekly - potrubářské výrobky, prefabrikace potrubí, segmentová kolena, U - trubky, ohyby, oblouky, T-kusy, redukce, příruby - plechy nerezové i ocelové - plné profily - kulatiny, ploché tyče, 4 hrany, 6 hrany, ...

Služby: -stavební práce -zednické práce -rekonstrukce objektů, bytových jader -omítky, dlažby, obklady, sádrokartony

Prodej, servis, autorizovaný servis pro HONDA - motorové travní sekačky - zahradní traktory - křovinořezy - zahradní i stavební technika s motory HONDA. Zámečnictví - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Realizace, čištění, impregnace: - teraco - lité teraco

Výroba, maloobchod, e-shop: -umělecké kovářské výrobky na zakázku.

Truhlářské práce: -výroba a montáž zakázkových truhlářských výrobků . -nábytek -pergoly -ploty -vrata

Popis firmy: dodávku a montáž sádrokartonů sádrokartonové příčky sádrokartonové podhledy půdní vestavby

Firma Pavel Pařízek se zaměřuje na stavební práce. Provádí zateplování budov, nátěry fasád, zednické, omítkářské a také štukatérské práce. Sídlo firmy naleznete v obci Slepotice, okres Pardubice. Stavební činnost, práce: - zateplování budov - nátěry fasád - omítkářské - štukatérské - zedník, zednické. Kvalitní stavební, omítkářské a ...

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.

Činnost: - restaurování historického nábytku - řezbářství - výroba nábytku (historický, současný).

Provádíme: - montáže nosných kabelových systémů - pokládka kabelů - elektroinstalační, zámečnické a demoliční práce.

Profesionální a komplexní služby v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

Prodej: - zátěžové a kusové koberce, PVC*, plouvoucí podlahy. Služby: - tapetování, malířské a natěračské práce - pokládání podlahových krytin, obšívání.