VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -metrový textil -oděvy, textil, konfekce -bytový textil -textilní galanterie -zasílání vzorků. Krejčovství. Výroba, šití, úpravy: -oděvy, textil, konfekce - dámská, pánská.

Činnost: - umělecké zpracování kovů - kovářské práce - kovolitecké práce - restaurování kovových prvků.

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Výroba - nerezové vany pro rehabilitační, lázeňské účely a vodoléčbu - nerezové stoly pro gastro - nerezové vozíky pro zemřelé - nerezové dopisní schránky - krycí dvířka z nerezu pro elektrické a plynové rozvody - nerezové květináče a truhlíky - nerzové nástěnky a vývěsní vytríny - výrobky pro laboratoře - mříže - zábradlí - ...

Malíř: - malby obrazů, portréty - malby na zeď - písmomalířství.

Kovovýroba: -povrchové úpravy kovů -galvanovna -galvanické a chemické pokovování -niklování -zinkování, zinkovna -tvrdé chromování, chromátování -eloxování -fosfátování -černění -tepelné zpracování kovů. Sídlo, korespondenční a fakturační adresa: - č. p. 361, 75604 Nový Hrozenkov.

Hydroizolace - hydroizolace střech, včetně tepelných izolací - hydroizolace bazénů, vodojemů a jiných nádrží - hydroizolace zdiva.

Vyšívání U medvěda - vyšívání - nášivky, loga, znaky - obecní a státní znaky - kostelní znaky - ručně vyšívané obrazy.

Akademická sochařka - pracování kamene - sochy - restaurování.

Činnost - soustružení, frézování - dělení - svařování a obrábění kovových materiálů.

Práce, montáž: - elektroinstalace - elektromontáže - satelity, antény

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - zateplování - střechy - zemní práce - koupelny, bytová jádra - sádrokartonářské práce

Oprava, servis: - plynové kotle JUNKERS, ARISTON, ATAG - pozáruční servis plynových kotlů DAKON, PROTHERM, VIADRUS, DESTILA Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské

Strojírna, strojírenská výroba: - přípravky pro automobilový průmysl - CNC obrábění.

Dřevoobrábění, truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - skříně - pergoly - schodiště

Služby - čištění a úklid interiérů - malířské práce - úklid po malířích - mytí oken, výloh - stěhování.

Činnost - malířské práce - zednické práce - zateplování - zdění - hydroizolace základů - sanace vlhkého zdiva.

Práce: - sádrokartonářské - zámečnické - svářečské

Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce bytových jader - montáž kotlů na plyn, kotlů na tuhá paliva.

Služby: - drobné instalatérské, zednické práce - malířské, natěračské práce - montáž, opravy nábytku - organizace oslav - hodinový manžel.

Výstavba, stavba, práce: - dřevostavby rodinných domů - zateplování fasád - elektroinstalace - rekonstrukce rodinných domů, bytů.