VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Velkoobchod, maloobchod, prodej, technický servis, poradenství: - lepidel, lepidla-lepení a spárování obkladů a dlažeb - sanace betonových konstrukcí - pokládka a sanace potěrů horních vrstev podlah - stavební chemie.

Činnost: - laserové navařování - laserové gravírování - mikrořezání laserem - oprava forem, nástrojů.

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy.

Činnost: - geologie - hydrogeologie - hydrogeochemie - vsakovací, hydrodynamické zkoušky.

Prodej a montáž elektronického zabezpečení bytů, telekomunikace, zabezpečovací zařízení, elektroinstalace a televizní a satelitní rozvody.

Firma TELSTAR spol. s r.o. byla založena v roce 1993 jako montážní firma zaměřená na provádění montážních prací v oblasti elektro a to jak slaboproudu tak silnoproudu. Během své činnosti realizovala zakázky ve všech výše uvedených oblastech viz. příloha. Firma disponuje veškerým zařízením potřebným k provádění slaboproudých i silnoproudých ...

Montáže trafostanic: - klasických kobkových trafostanic- včetně stavebních a zámečnických profesí - trafostanice stavebnicového systému - kioskové trafostanice - stožárové a sloupové trafostanice.

Návrhy na PC, zakázková výroba, prodej, doprava, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -interiérový nábytek, nábytku: -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavené skříně -kancelářský nábytek.

Služby: - nákladní autodoprava - zemní práce - bourací práce - stavební práce

Návrh, prodej, realizace: - elektrické podlahové topení, topné rohože, kabely, termostaty, kompletní topné systémy.

Činnost, práce: - výstavba horkovodů a parovodů - předávací stanice - vodoinstalatérské - topenářské - zemní práce, demolice - zámečnictví - inženýrské sítě - MaR

Truhlářství, výroba: - výroba nábytku - schodiště - altány, pergoly.

Kamenictví: - kamenické práce - sekání písma - broušení, čištění teraccové a žulové pomníky - opravy, rovnání pomníků.

Práce: - elektroinstalatérské - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, domů - pokládka zámkové dlažby.

Práce, řemeslo: - umělecké kovářství

Práce: - vodoinstalace - topenářské práce - podlahové vytápění - rekonstrukce bytových jader.

Stavební práce: - zedník, zednické - rekonstrukce - hliněné omítky

Stavební práce: - rekonstrukce panelových, rodinných domů - rekonstrukce průmyslových budov - půdní vestavby - rekonstrukce interiérů - sanace, drenáže.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské

Činnost, práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - motáž WPC teras a plovoucích podlah - zakázková výroba nábytku

Truhlářství SAMO CZ s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment truhlářských a dřevařských služeb. Výroba a realizace včetně 3D vizualizace, dopravy a montáže kuchyní, vestavěných skříní, dveří, podlah a interiérového nábytku.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.