VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Strojní obrábění plastů Strojní obrábění kovů - soustružení - frézování Kusová i sériová výroba Svařování MIG (Co) Vrtání - dělení materiálů - lisování - ruční řezání plazmou. -CNC plazma Broušení

Práce: - malířské - tapetářské - štukování

Služby, práce: - drobné údržbové práce - malování - úklidové služby - opravy střech - mytí solárních panelů - sečení trávy - kácení stromů

Zemní práce - výkopové a stavební práce - inženýrské sítě - terénní úpravy pozemků.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - omítky - sádrokartonářské práce - návrh, realizace, údržba zahrad.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - motnáž zabezpečovacích zařízení - přípojky elektro - montáž hromosvodů včetně revize.

METAFO - prášková lakovna se sídlem v Mníšku u Liberce. Hlavní činností je vývoj a specializace na povrchové úpravy kovů práškovými plasty. Firma působí v tomto oboru již od roku 1993 a zaručuje dlouholeté zkušenosti a perfektní kvalitu zpracovaných výrobků. Použité technologie a metody úpravy jsou prováděny především formami práškového ...

Pokrývačské a klempířské práce - střechy na klíč - montáž střešních oken - výškové práce - drobné stavební práce - rekonstrukce a zateplování podkroví.

Pokrývačské a tesařské práce - kompletní dodávka střech - rekonstrukce plochých střech, pokládka nových střech, izolace střech a budov - montáž, opravy a údržby střech - výroba a montáž světlíkových konstrukcí s demontáží původních konstrukcí - montáž a opravy hromosvodů včetně revizí.

Pokrývačské, tesařské, klempířské práce. Střešní krytina - Tondach, Bramac, Iko, Tegola. Výškové práce pomocí horolezecké techniky - natírání a mytí oken, ořez stromů.

Činnost: - zakázková výroba kvalitního stylového nábytku - opravy a obnova starého nábytku - návrhy interiérů

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - stavby a rekonstrukce domů a bytových jader

Práce, výroba: - kovářství - zámečnictví - mříže, ploty - brány, zábradlí - zakázková výroba

Instalatérské práce: -vodoinstalatérství, topenářství: -rozvody vody, topení či kanalizace -drobné opravy. Dodávky materiálu.

Rekonstrukce Vsetín rekonstrukce/opravy/poradenství Služby -Rekonstrukce domů, bytů -Obklady a dlažby -Strojní omítky -Malby a nátěry -Anhydritové lité potěry -Zateplování -Sádrokartony -Stropní podhledy -Stavební a dokončovací práce -Instalace vody a topení

Kovoobráběčství. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou ozubených kol, frézováním, soustružením a dalšími souvisejícími činnostmi.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Vodo topo plyn - plynárenské práce, montáž plynu, utěsnění domovních plynovodů, montáž proti úniku plynu - revizní technik plynu - topenářské práce, montáž ústředního vytápění.

Nabídka vodoinstalačních a topenářských prací. Možnost instalací a servisu rozvodů plynu.a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů

Společnost VOTOP Praha s.r.o. (dříve VoToP Emil Slabý) provádí instalatérské, topenářské a plynařské práce v Praze a přilehlém okolí. Dále jsme také začali dodávat, montovat a servisovat tepelná čerpadla firem Toshiba, Mitsubishi-Zubadan, Aplha-Innotec, Ariston, Viessmann. Taktéž nabízíme klimatizace s funkcí tepelného čerpadla (v zimě topí, v ...

Pobočka. Služby: -celní deklarace. -celní poradenství -celní řízení -intrastat -elektromontážní práce

Činnost, práce: - elektromontáže - zednické - sádrokartonářské - tesařské - vodoinstalatérské.

Činnost: - údržba zeleně - štěpkování - odklízení sněhu - práce s traktorem - kontejnerová doprava - zemní práce - údržba FVE (odstranění nečistot, obsékání, mulčování trávy).