VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební firma: - železobetonové monolitické konstrukce - základové desky rodinných domů - zakládání staveb - betonové podlahy - zemní práce.

Truhlářství, truhlářské práce - výroba nábytku, kuchyně, ložnice, vestavné skříně.

Zpracování oceli (černá, nerez), dále také hliník, mosaz, bronz a technické plasty: -ohýbání -obrábění -svařování -pálení laserem.

Frézování na CNC strojích Výroba - strojní díly určené pro stroje a výrobní linky používané převážně v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu Kovovýroba - strojní díly určené pro stroje a výrobní linky používané převážně v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - zemní práce - jeřábnické práce - demolice - recyklace stavebních sutí - odbahnění a opravy vodohospodářských objektů Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby

Služby: -související s těžbou dřeva -malířské a natěračské práce.

Kontejnerová doprava. Výkopové a zemní práce.

Zednictví, práce: - zednické - omítky - obkladačské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - nátěry střech.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby: -bytové, občanské stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace budov -půdní vestavby -zateplení, zateplování budov, štítů -obklady, dlažby, omítky -sanace budov. Stavebniny. Maloobchod, prodej: -výrobky pro povrchové úpravy staveb -zateplovací systémy -omítkové směsi -hydroizolace ...

Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - svatební, plesové i maturitní šaty - kabáty - kostýmy - kalhoty nebo sukně. Opravy, úpravy oděvů: - výměny zipů u bundy, riflí, kalhot, sukní, spacáků - zkracování nohavic i rukávů - povolování - štěpování prodřených riflí, kalhot.

PK truhlářství Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková dřevovýroba: - kuchyně - nábytek - okna, dveře, okenice - dřevěné schody, schodiště - venkovní stavby - zahradní pergoly, altány, zastřešení - balkony. Pokrývačské práce: - realizace střechy.

Truhlářství. Truhlářská výroba: - nábytek: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětský nábytek - obývací stěny - nábytek do ložnice, postele - předsíňové stěny - komody, úložné prostory - kancelářský nábytek - hotelový nábytek - atypický nábytek - nábytek pro komerční prostory.

Truhlářství, podlahářství Zakázková truhlářská výroba: - dveře, zárubně - schody, schodiště - postele, palandy - interiérový nábytek - vinotéky - lavice, stoly.

Plynoservis. Prodej, montáže a servis plynových kotlů. Plynové kotle značky Vaillant, Junkers, Schaffoteaux a Protherm. Oprava elektrických kotlů Protherm. Prodej: - plynové sporáky, topidla, karmy - plynové a elektrické kotle Opravy výrobků MORA, DESTILA, GAMAT, KARMA, VIADRUS, DAKON, JUNKERS, PROTHERM, VAILLANT, CHAFFOTEAUX.

Kovoobrábění, kovovýroba, kovoobráběč: -výroba, obrábění kovů, kovy -obrábění -řezání plamenem -řezání trubek a jeklů na pásových pilách -frézování, svařování, soustružení, lisování, lisařské práce -obrábění, práce na soustruh a frézka. Zakázková kovovýroba. Drobné zámečnické práce: -stavební, strojní: -vrata, mříže, braky, brány, ...

Výroba: -vodoinstalatérské, topenářské a plynoinstalatérské práce.

Realizace, montáž: - samonosná schodiště (skleněná, kamenná, dřevěná, laminátová)

Výroba, práce: -sklenářství -rámování -zasklívání Prodej, montáž: -Makrolon, plexiskla, -vlnité a trapézové desky -sklolaminátové desky Filon v různých barvách včetně montážních prvků.

Nabízíme: - instalatérské, topenářské práce.

Lisovna, výroba - nástroje - ohýbané výlisky - lisované dílce a hlubokotažné dílce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rozvody topení, vody, plynu.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obkladačské - malířské - elektrikářské - rekonstrukce

Práce: -tesařské -klempířské a pokrývačské práce -provádění montáží dřevěných domů i chat.

Práce: - malířské - natěračské - štukování - pokládka plovoucích podlah.