VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Plynoservis : - prodej, opravy a revize plynospotřebičů, revize rozvodů plynu. - výroba, intalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. - rekonstrukce dom. kotelen včetně elektro - servis záruční a pozáruční - montáž a opravy teplovzdušných jednotek - návrh a montáž rozvodů plynu, topení.

Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Elektromontáže, elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Automatizace průmyslových procesů. Malé vodní elektrárny. Vývoj a výroba jednoúčelových strojů.

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zakázková výroba oděvů, šití ve všech velikostech pro ženy, ležérní elegance. Vyrábíme převážně z přírodních a směsových materiálů - bavlna, len, přírodní hedvábí, viskóza, doplněné polyesterem a lycrou. Ruční práce-batika, háčkování, ruční i strojové pletení, aplikace, patchwork.

Projektová činnost ve výstavbě Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Práce: - podlahářské - montáž sádrokartonů - rekonstrukce bytových jader - malířské.

V oboru izolatérství nabízíme: - kompletní realizaci střech, balkonů, teras, hydroizolace, spodních staveb, jezírek. Neodmítáme ani zakázky menšího rozsahu v podobě izolatérství garáží a různých menších oprav. Dále nabízíme provedení klempířských prací a prvků, montáž ventilačních turbín LOMANGO, výlezů a světlíků.

Stavební firma. Výstavba, rekonstukce - občanské stavby - průmyslvé stavby - rodinné domy na klíč - domy, byty - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplení fasád - vodoinstalatérské a topenářské práce - elektroinstalační a elektromontážní práce. Koupelnové studio. Půjčovna: - lešení.

Maloobchod, prodejna klempířského materiálu a prvků, střešních tašek, střešních oken Prodej klempířský materiál, výrobky, zboží: - tabulový plech - svitkový plech - plechové střechy (plech měď, pozink, titanzinek, nerez - žlaby, svody, venkovní parapety - plechové tabule i svitky - rovinné plechy měděné, železozinkové, ...

Stavební firma: - zateplování budov - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - opravy střech - ploché střechy.

Činnost: - projektováním elektrických zařízení.

Strojírenská výroba: - kompresory (rotační, pístové) - obrábění na CNC strojích - svářečské práce.

Práce: - malířské-malby pokojů - natěračské-nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, ocelových konstrukcí, střech, okapů - nátěry a nástřiky fasád - dekorativní interiérové nástřiky - tapetování.

Stavebnictví. Výroba: - zábradlí, schodiště - plotová pole, brány - pergoly, konstrukce přístřešků. Strojírenství. Atypická zakázková výroba, kovovýroba. - zámečnické konstrukce - drobné dílce - gastro - podnože do potravinářského průmyslu. Kovoobrábění: - soustružení - frézování - vrtání. Povrchové úpravy: - ...

Maloobchod, prodej: - metráž - záclony - galanterie - šicí stroje - ručníky, osušky, polštáře. Šicí dílna, výroba, šití: - bytový textil.

Práce, montáže, revize, projekce: - rozvody vody, topení - plynovody - ústřední, podlahové vytápění - kotelny - sanitární technika - solární systémy - rekonstrukce koupelen Prodej: - vodo, topo, plyn materiál.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - terénní úpravy.

Služby: - tepelné izolace - potrubní rozvody topení, horkovodů, parovodů, výměníkových stanic, kotelen a chladících systémů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - obkladačské

Práce: - elektroinstalace - rozvody elektřiny - montáž hromosvodů - revize elektro.

Výroba, prodej, eshop, vývoj: -spirálové vybrušované vrtáky do kovu -spirálové vrtáky do dřeva -vrtáky do betonu -vrtáky s válcovou stopkou -sady vrtáků -přebrušování, ostření vrtáků. Obchodní zastoupení v rámci celé ČR. Značková prodejna: -Bučovice, Nádražní 560, 685 01. -Dobruška, Fr. Kupky 324, 518 01. -Plzeň, Sladkovského 449/7, ...

Značková prodejna firmy NÁSTROJE CZ, s.r.o.: -spirálové vybrušované vrtáky do kovu -spirálové vrtáky do dřeva -vrtáky do betonu -vrtáky s válcovou stopkou -sady vrtáků -přebrušování, ostření vrtáků. Obchodní zastoupení v rámci celé ČR. Značková prodejna: -Bučovice, Nádražní 560, 685 01. -Dobruška, Fr. Kupky 324, 518 01. -Plzeň, ...