VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Veškeré stavební práce, rekonstrukce: -pokládka obkladů všech formátů, dlažeb, přírodního kamene, plovoucích laminátových, dřevěných podlah, parket, PVC -dodání a montáž obložkových dveří -kompletní renovace parket. -dodávka vodo, topo, plyn vč. montáže Naše firma vám poradí a zrealizuje vše co váš domov potřebuje.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby a žulových kostek - zateplování, fasády - malířské práce - obklady, dlažby

Práce: - hydroizolace - protiradonové izolace - sanace betonu.

Služby: - snižování nadměrného hluku. Dodávka: - protihlukové tlumiče, kryty.

Zakázková kovovýroba i v nerezu: -vrata, brány (otevírací i posuvné včetně pohonů), schodiště, zábradlí. Služby: -kovobrábění -soustružení -frézování -zkružování profilů.

Vodoinstalatérství, topenářství Izolatérství Zednictví

Práce: - vodoinstalatérské - údržba bazénů - údržbářské práce - služby hodinového manžela.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - obkladačské práce.

Hodinový manžel Praha poskytuje truhlářské a řemeslné práce i drobné opravy a úpravy Vaší domácnosti. Nabízíme služby údržbáře na telefonu mimo jiné i pro komerční prostory, kanceláře, ordinace, obchody nebo restaurace. Zajišťujeme údržbu interiéru, opravy nábytku, malířské a tapetářské práce. Provádíme drobné instalatérské práce jako např. ...

Prodejna: -podlahy vinylové, laminátové PVC -bezpečností dveře, výhradní prodejce bezpečnostní dveře HT DVEŘE včetně zaměření a montáže -interiérové dveře -vchodové dveře, exteriérové dveře včetně příslušenství Práce, montáž: -rekonstrukce koupelny, nová koupelna na klíč -podlahářství, truhlářství -renovace parket.

Specializujeme se na pokládky podlahových krytin a montáž interiérových dveří. Vinylové podlahy, lino, PVC, dřevěné, laminátové podlahy, koberce a doplňky.

Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Provádění revizí elektrických instalací a hromosvodů bez omezení napětí a mezí výbušnosti. Nabídka služeb inspektora Státní plavební správy.

Zámečnictví a kovoobrábění.

- strojírenská výroba - stavební činnost - výstavba pozemkových stanic - výroba autodílů - CNC obrábění

Výroba, stavba, projekce, koupě, prodej: -stroje pro potravinářský průmysl (lázeň. oplatky, hořické trub., trojhránky) -válcovací stolice pro výrobu plochých profilů -výroba jednoúčelových strojů včetně vývoje a dokumnetace -stroje, strojní -stroje mechanický pohon Práce: - zámečnické - klempířské Stanice ...

Každou jednotlivou budovu vidíme jako samostatný multisystém a naším úkolem je navrhnout a postavit ho tak, aby perfektně fungoval. Uvědomujeme si, že každá budova se skládá z detailů, které spolu musí tvořit symbiotický systém. Součástí tohoto systému jsou i lidé, kteří v budově pracují, tvoří, odpočívají, sportují – jednoduše řečeno ...

Rámování obrazů, fotografií, grafik, akvarelů, motýlů atd. - paspartérství Prodej - obrazy - grafiky - umělecké šperky - keramika - dárky Opravy a úpravy oděvů - zkracování - výměna zipu - záplaty, štepování - záclony, závěsy, povlečení atd. - vše kromě kůže

Nástrojárna je zaměřena na výrobu: - lisovacích nástrojů na plech - forem na vstřikování plastů - forem na tlakové lití hliníku a zinku - přípravků - jednoúčelových zařízení.

Ohňostroje - světelná show - zvláštní efektyprodej - zábavní pyrotechnika Trhací práce

Práce: - veškeré stavební. Projekce, realizace: - inženýrských sítí - vodovody - kanalizace. Práce: - zemní práce Caterdillar. Autodoprava: -Tatra 815-S3 -Avia 30 prodloužený valník -Liaz -S3.

Služby: -pro dentální potřeby -oprava zlatých a stříbrných šperků -výkup zlata. Výroba: -zlaté šperky na zakázku. Maloobchod, prodej: -snubní prsteny.

Malířství, lakýrnictví, natěračství, dokončovací práce, sádrokartonářské práce, podlahářské práce, Zednictví -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Kompletní zámečnické služby pro Prahu a okolí. Zámečnická pohotovost NONSTOP: - otevírání zámků - otevírání bytů - otevírání aut - otevírání trezorů Standardní zámečnické práce: - opravy a výměny zámků dveří - opravy a výměny auto zámků