VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nabídka služeb v oblasti telekomunikací, informačních technologií, zabezpečovací techniky a slaboproudých řešení. Faccility management. Marketing.

Telecon servis spol.s.r.o. - mechanické zavírače dveří - mechanické a elektrické ovládání okenních ventilací - kování pro posuvné dveře nebo skládací stěny - kování pro celoskleněné dveře - elektrické pohony pro všechny typy dveří, včetně křídel, výkladců a doplňků.

Restaurování a výroba historického nábytku a jiných interiérových a exteriérových dřevěných prvků. Umělecko-řemeslné práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - montáž elektrokotlů.

Zabýváme se obráběním kovů, nekovů a plastů na CNC strojích. Nabízíme tepelné zpracování a povrchové úpravy. Vyrábíme díly pro ultralehká letadla.

Oprava, servis: - vstřikovací lisy - roboti, robotů SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zařízení - práce na elektrických zařízení do 1000V

Stavební práce: - fasády - zateplování budov - podlahářské práce - sádrokartonářské práce.

MK Střechy s.r.o. sídlící v obci Besednice provádí především pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Zabýváme se celkovou rekonstrukcí střech. Stavíme dřevostavby, sruby, pergoly, přístřešky a různá zastřešení. Montujeme okna, pokládáme dřevěné podlahy a palubkové obklady. Práce: - pokrývačské, klempířské - tesařské - podlahářské, ...

Firma Pavel Surmin se zaměřuje na truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Provádíme montáž střešní krytiny, opravy i celkové rekonstrukce střech. Realizujeme střechy na klíč všech druhů, poradíme Vám s výběrem vhodné střešní krytiny a zajistíme také prodej veškerého stavebního materiálu na Vaši střechu. Činnost: - truhlářské ...

Nástrojárna, výroba: - formy pro vstřikování plastů a pryže - nástroje pro zpracování plechů - strojní součásti Provádíme opravy forem a nástrojů.

Kožešnictví Letná Výroba, prodej, opravy: - kožešinové, velurové výrobky a kožené oděvy.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu - sádrokartonové podhledy.

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - tepelné izolace - hliníkové podhledy - provětrávané fasády - opláštění budov - slunolamy

Elektromontážní práce - revize elektro - montáže hromosvodů.

Činnost - zahradnické a lesnické práce - práce a údržba na vodních tocích - zemní práce, demolice, terénní úpravy - sanace historických staveb, památkových objektů, sanace průmyslových staveb - malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Podlahy Krabica, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - linoleum, PVC - dřevěné plovoucí podlahy Práce: - podlahářské.

Činnost: - montáž suchých staveb - klempířství - pokrývačství - izolatérství - dřevostavby - tesařství.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynoinstalace - plynařské - montáž solárních systémů - kanalizace

Provádění izolací, izolace: -proti vlhkosti -tlakové vodě -ropným produktům -kyselinám -zásadám, louhům a radonu svařováním s následným atestem. Svařování potrubních systémů z polyetylénu, PVC. Provádění perforace potrubí z PEHD. Měření.

Ušlechtilá kamenická výroba na zakázku: - stavební i hřbitovní architektura - zpracování žul, mramorů, pískovců

Činnost - výškové práce horolezeckou technikou - kácení stromů - řez stromů - rizikové kácení.

Činnost - malířské práce - tapetování - zateplení a malby fasád - sádrokartonářské práce, strukturální omítky.