VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kominictví. Práce: - kominické - opravy, čištění, vložkování komínů.

Dodávka, montáž, projekce, dodávka, servis: -klimatizace, topné systémy, komplexní vzduchotechnické zařízení - pro ordinace, rodinné domy, velké průmyslové areály - od projektu přez kompletní dodávku včetně elektronické regulace pomocí vlastních výrobků MIDAM až po následný servis - ČSN EN ISO 9001:2001 - nabízíme k pronájmu měřidlo ...

Tesařské práce Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Zateplení fasád bytových i rodinných domů Výměna - okna - vstupní dveře Lešenářské práce Zemní práce Rekonstrukce - byty a bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce

Geodetické a zeměměřičské práce: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - mapové podklady pro projekty - dokumentace skutečného provedení staveb - vytyčovací práce při výstavbě

Sedlářství - obuvnictví: - opravy obuvi, kožené konfekce - zakázková výroba sedlářských a brašnářských výrobků, hnacích řemenů - čalounění motocyklových sedel, autosedaček, nábytku - čalounění autoveteránů. - copy centrum

kontroly a výměny regulátorů tlaku plynu GMR Skuteč: typ ALz - 6U/AB, BD, typ RP - 6, RP - 10 typ ALz 8

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Elektroinstalační práce, rekonstrukce bytů na klíč, revize elektro, tv a sat rozvody.

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Čalounické práce. Opravy čalounění - sedačky, židle, křesla. Výroba čalouněného nábytku.

Práce: - tesařské -pokrývačské -klempířské -natěračské -izolatérské -zednické

Dodávka, montáž: - teplovodní podlahové vytápění.

Montáž, výroba, servis, prodej: - kotle, hořáky - středotlaké a nízkotlaké parní kotle - ekologický parní kotel - přepravitelné kotelny - ohříváky vody a vzduchu - tlakové celky, náhradní díly pro kotle a hořáky. Montáž, stavby: - plynové rozvaděče - plynovody, kotelny na klíč - rekonstrukce kotelen, pecí, kotlů.

Montáž, opravy a revize elektrických zařízení do 1KW.

Práce: -elektroinstalace. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -bezpečnostní systémy.

Natírání: - okna - dveře - obložení - ploty - betonové podlahy - dřevěné podlahy - sokly - radiátory - střechy - svody. Malování: - byty - nebytové prostory - kanceláře - chodby - skladové haly.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Elektroinstalační práce: - montáž, opravy elektrických rozvodů.

Stavební činnost - výroba plastových oken, hliníkových oken a dveří - revitalizace panelových domů - rekonstrukce rodinných domů - realizace litých podlah - rekonstrukce koupelen a bytových jader - zateplení fasád.

Podlahářské práce: - renovace, broušení parket - pokládka parket, plovoucích podlah

Práce: - truhlářské - tesařské

Služby: - hodinový manžel - strojní čištění kanalizace - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - centrální vysavače