VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - revize elektro - montáže topných kabelů - vyhledávání a trasování kabelů a potrubí - domovní a průmyslové.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Montáž: - suché stavby - zateplovací systémy.

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.

Čalounictví: - Restaurování kočárů. - Restaurování kočárků - čalounění automobilů.

Geodetické práce: -zaměřování domků -dělení pozemků -věcná břemena -zaměření inženýrských sítí -vytyčování hranic pozemků -polohopisné a výškopisné plány.

Pokrývačství Felix Mužík provádí realizace a opravy veškerých druhů střech, klempířské i tesařské práce. Dále nabízíme mytí střech vysokotlakým zařízením, výškové práce i pronájem plošiny. Sídlíme v Rokycanech. Provádíme tyto práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - rekonstrukce, opravy střech - montáž, revize hromosvodů - ...

Elektroinstalační práce. Veřejné osvětlení.

Co Vám nabízíme: Naši módní dílnu najdete přímo v centru Olomouce, kousek od Horního náměstí, kde je světoznámý orloj. Přímo sídlíme u kostela svaté Mořice. V módní dílně koupíte i hotové modely, které Vám můžeme i podle potřeby upravit na míru přímo na místě a můžete si nechat ušít i oděv na míru. Našla jste si obrázek na internetu nebo ...

Izolatérství - stříkaná izolace, pěnová izolace, stříkaná pěnová izolace

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Realizace staveb. Firma se zabývá výstavbou bytových a rodinných domů, průmyslových a komerčních objektů, rekonstrukcemi, adaptacemi a modernizacemi budov, zateplováním budov, stavbami a rekonstrukcemi koupelen.

Stavební a obchodní společnost: - zateplování, sanace, - rekonstrukce domů, historických objektů, - půdní vestavby, - průmyslové stavby, - stavby na klíč, - kompletní dokončovací práce.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vyhotovení mapových podkladů pro projektovou činnost - vytyčení prostorové polohy budovy (zakládání staveb)

Potřebujete pomocníka na drobné opravy, údržbu a pomoc ve vaší domácnosti, kanceláři nebo na zahradě? Nemáte čas, potřebné vybavení či zkušenosti, hodinový manžel to zařídí. Poskytujeme služby typu hodinový manžel pro Prostějov, Vyškov, Olomouc, Kroměříž a okolí. Našimi klienty jsou nejen studentky, ženy středního věku a ...

Inženýrská geodézie. Společnost GEO-5 spol.s r.o., Praha - stavební geodézie, zaměření stavby, vyměření stavby, pozemek - vytyčení stavby, geodetické práce, geodézie v ktastru... 1. Katastr nemovitostí : Geometrické plány - dělení stávajícího pozemku, zaměření nové stavby nebo přístavby - kolaudační řízení, rozestavěné stavby pro získání ...

Zaměření, prodej, dodávka, montáž, oprava, záruční i pozáruční servis: -žaluzie -rolety -markýzy -garážová vrata -sítě proti hmyzu -okenní a interiérové doplňky. Práce: -malířské -natěračské -podlahářské. Pokládka, instalace: -koberců.

-čištění odpadního potrubí v domácnostech i firmách(z umyvadel, kuch. dřezů, WC, pisoárů, dešťových svodů a silničních vpustí) -čištění kanalizace od DN40mm do DN600mm -odvoz odpadních vod fekálním vozem -prohlížení odpadního potrubí kamerou, monitorování přípojek do DN300mm -čištění tukových lapolů(odlučovačů tuků v restauracích, jídelnách ...

Výroba: - atypický nábytek z lamina - kompletní vybavení ložnic (postele, skříně, noční stolky, komody) - šatní skříně, skříně na míru - síť prodejen po celé ČR

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod maloobchod