VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Projektová činnost ve výstavbě, zpracování PENB.

Zabezpečovací a kamerové systémy. Počítačové sitě, svařování a výstavba optických sítí.

Práce: - vodo, topo, plyn - rekonstrukce rozvodů v panelových a rodinných domech - komplexní služby.

Práce: - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace - rekonstrukce - novostavby.

Provádíme dodávku a montáž plynových kotlů radiátorů a podlahového vytápění. Provádíme rozvody vody, odpadů a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodů a přípojek vč. revizí a projektové dokumentace. Prodloužení plynovodních a vodovodních řádů. Dále nabízíme dodávku a montáž protipožárních hadic k plynovým sporákům a dodatečné utěsňování ...

Lité anhydritové a cementové podlahy. Čerpání litých směsí.

Jsme tradiční rodinná firma, založená roku 1913, zabývající se návrhem, výrobou a instalací produktů ze skla a kovu. Ve svém oboru se řadíme k významným výrobcům. Vyrábíme a montujeme skleněné dveře a stěny, automatické dveře, mobilní přestavitelné příčky, shopfronty a vstupní portály, skleněné zábradlí, skleněné obklady, pochozí skleněné podlahy, ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Dodávka a montáž dřevostaveb. Oprava střech.

Výroba, montáž, demontáž: - dřevěná Eurookna v profilech IV68, IV78, IV88mm - dveře vchodové a interierové - zimní zahrady, posuvné a skládací stěny - žaluzie.

-Přípravné práce pro stavby -Velkoobchod

Výroba dle dodané výkresové dokumentace, montáže, povrchové úpravy: -ocelové konstrukce -obráběné celky, komplety -mechanické díly -svařování -montáže dílů a celků.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Činnost: - stavební práce - malířské práce - zateplování fasád - izolace - pokládka zámkové dlažby - zahradnické práce

Výroba: Úplné dodávky, montážní podskupiny a součástky -plech, -obrábění, -plasty, -formy. Montáž: -mechanická, -elektrická, -elektronika. Povrchová úprava: -lakování za mokra, -práškové lakování, -zinkování, -cínování, -niklování, -eloxování.

Stavební činnost: - rekonstrukce - zateplování - nátěry fasád - zednické práce - opravy střech

Geologické práce: - inženýrská geologie - hydrogeologie - environmentální geologie.

Stavební společnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování budov - výstavby rodinných domů - elektroinstalační práce.

Izolační práce: - hydroizolace rovných střech, základů staveb, bazénů a jezírek - tlakové izolace - izolace proti radonu.

Služby, prodej: - instalace solárních panelů - solární elektrárny a jejich příslušenství - solární články - solární energie - inteligentní elektroinstalace - elektromontáže - kamerové systémy

Revize, rozvody, montáže: - voda, topení, plyn Opravy: - kanalizace, rekonstrukce Dodávka a montáž: - instalatérské potřeby - plynové spotřebiče, topidla, ohřívače - koupelnový nábytek - umyvadla, dřezy, senzory - záchody, bidety.

Firma G-servis Praha spol. s r. o. je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9000 a ČSN EN ISO 14000 členem České asociace konzultačních inženýrů (CACE), České asociace sanačních biotechnologů (ČASAB) a odpovědní pracovníci jsou členy České asociace hydrogeologů (ČAH).

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Kompletní dodávka, opravy, oprava, stavby, stavba, rekonstrukce, přestavba: - střecha, střechy na klíč.