VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kompletní malířské a natěračské práce. Vnitřní i venkovní malby. Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasád. Malování obrázků - krajiny.

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Provádíme: -rozvody průmyslových objektů a výrobních hal -elektroinstalace v domech a bytech -montáž rozváděčů -osvětlení -hromosvody. Realizace: -infratopení -centrální vysavače DUOVAC.

Revize, kontroly: - elektro - požární zabezpečení, hydranty, hasicí přístroje - tlakové nádoby - plynová zařízení - dieselagregátu - regály, regálů

Návrh, vývoj preformem pro výrobu PET obalů - preformy - prototyping. Výroba: - adresa: U masokombinátu 1242, 293 06 Kosmonosy

Stavební činnost: - rekonstrukce bytových domů - zemní a výkopové práce

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - povrchová úprava - stříbrný zinek, černý zinek, niklování, černění, chromování, mědění - lisovací a nýtovací prvky.

Prodej, dodávka, návrh, montáž, instalace: - podlahové topení - topení - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle - centrální vysavače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Práce: - malířské - natěračské. - nátěry fasád.

Zabýváme se: - tepelné a akustické izolace střech, stropů a stěn rodinných domků, obytných domů i průmyslových objektů. Technologie zateplení a aplikace tepelné a akustické izolace Climatizer Plus: - definice tepelných mostů, včetně eliminace kondenzací vodních par v konstrukcích - výpočet tepelných odporů konstrukcí - výpočet ...

Provádění, práce: -epoxydové nátěry podlah průmyslové podlahy: -sklady, haly, servisy, parkovací garáže -nátěry podlah - vhodné do výrobních a skladových hal, parkovacích garáží, servisů, kotelen, sklepů apod. -bezprašné úpravy betonu, asfaltu: -plastbetony - vhodné na vyrovnání nerovností, opravy výtluků bez nutnosti ...

Provádíme stavby a přípojky plynovodů, vodovodů a kanalizací. Používáme vlastní stroje na provádění protlaků pod komunikacemi, na opravu poškozených komunikací a další. Máme záruční a pozáruční servis na veškeré námi prováděné práce. Z našeho technického vybavení: - sklady a dílny, odstavná parkovací a skladovací plocha - kolová a ...

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Instalatérství: - revize, oprava plynovodů - oprava, instalace plynových přípojek - revizi komínů - instalatérské, topenářské, plynařské práce. -veškeré vodoinstalatérsské a topenářské práce.

Stavební činnost: - revitalizace - zateplení - rekonstrukce střech - výměna oken

Služby: - krejčovství - výroba textilu, oděvů

Kovovýroba, služby, práce: - stříhání plechů do tloušťky 6 mm - ohýbání plechů do tloušťky 5 mm na ohraňovacím lisu - sváření: - elektrodou - v ochranné atmosféře CO2 - netavící se elektrodou v atmosféře argonu (nerez ocel) - sváření hliníku trubičkovým drátem v atmosféře CO2 + argon - obrábění: - univerzálními hrotovými ...

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC - marmoleum - interiérové a vchodové dveře - kování - stavební pouzdra Renovace parket.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Kominictví Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Kominictví: - kominické práce a revize - vložkování komínů pro tuhá a plynná paliva - napojení krbů a krbových vložek - zednické, klempířské práce - stavba komínů - montáž fasádních vícevrstvých komínů.

Střechy Čajda Realizace: - střechy na klíč, rodinné domy na klíč. Rekonsrukce střech. Klempířské a tesařské práce. Prodej: - střešní materiály - zahradní domky, nábytek.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí