VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Návrhy, projekce, projektování, výroba: -plastikářské formy pro vstřikování, vyfukování. Výroba: -plastové obaly pro průmysl: -kosmetický, farmaceutický, chemický -plastové láhve, dózy.

Revize: - elektrické zařízení - hromosvody - elektrické nářadí - elektrické spotřebiče - pracovní stroje - svářečky - a další.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Vodoinstalatérství, topenářství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej nábytku z masivu: - zdravotní ortopedické lamelové matrace na míru - ložnice - polohovací rošty - jídelní sestavy - komody - obývací stěny - konferenční stolky, židle, stoly.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Činnost: - elektro projekce - autorský a technický dozor v profesi elektro

Střešní okna Velux Tesařství. Pokrývačství. Sádrokartony. Práce, montáž: - tesařské - pokývačské - střechy na klíč včetně dodání materiálu - sádrokartony - plovoucí podlahy

Stavební firma. Tesařské práce. Rekonstrukce střech. Dřevostavby. Výztuže do betonu. Lešení. Sádrokartony. Provozovna: - Mikoláše Alše, Valašské Meziříčí.

Vydavatelská činnost, umělecká činnost, tvorba uměleckých a svépomocných knih.

Pozemní stavby: - základní technická vybavenost. Produkty, služby: - kanalizace, zateplování - vodovod - zemní práce - demoliční práce - sádrokartony - obklady - rozvody vody, ústřední topení.

Nábytek - interiéry Výroba a prodej: Dětský nábytek, bytový nábytek, penziony, restaurace, hotely, bary, recepce, pokladny, autosalony, zdravotnictví. kompletace a dodávky na klíč - nábytek, sedací nábytek, ale i doplňky jako jsou žaluzie, koberce, apod kontakt: Ing. Hana Ledvinová

Výroba, šití, prodej, eshop: -dámské a pánské noční prádlo, prádla: -pyžamo, pyžama -noční košile -župany, domácí oblečení -dámská trička, tričko -vlastní modelové kolekce.

Zednictví: - sádrokartony, fasády, obklady a dlažby.

Výškové práce. Montáže kovových konstrukcí. Hodinový řemeslník.

Potřebujete nutně otevřít byt? Chcete vyměnit zámky ve vašem domě? V tom případě jste tady správně. Naše zámečnictví Dostál ze Zlína zajišťuje nonstop nouzové otevírání bytů 24 hodin denně. Otevřeme Vám zámek kteréhokoliv rodinného domu nebo bytu. Jsme schopni Vám rovněž zámky odborně a rychle vyměnit. V oboru působíme již mnoho let, s námi ...

Práce: -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Kompletní elektroinstalace, montáž PC, TV rozvodů, včetně domovních telefonů. Rekonstrukce stávajícího vedení, výměny rozvaděčů, stoupacího vedení.Vyřízení přihlášky k odběru nebo navýšení instalovaného výkonu samozdřejmostí, včetně revizní zprávy.

Zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce, bytová jádra na klíč, kamenný koberec, fasády, snížené stropy, vodo topo, elektro, malířské práce, podlahy.

Velkoobchod a internetový obchod: - šperkovnice Velkoobchod a internetový obchod, prodej: - dámská konfekce - opasky - peněženky - dokladovky - tašky - doplňkový sortiment - kabelky - galanterie.

Jsme rodinná společnost s tradicí strojírenské výroby od roku 1991. Disponujeme vlastními výrobními prostory a strojním vybavením ve 2 provozech. Zabýváme se CNC obráběním, zámečnickou výrobou, výrobou a repasí jednoúčelových strojů a zařízení. Nabízíme zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, stříhání, ohýbání, ...

KOVO-svar: -stavební zámečnictví -zámečnické práce na zakázku. -MONTÁŽNÍ PARTNEŘI REKUPERACE FUTURA fy.JABLOTRON Dále.Výroba, montáže: - posuvné brány s pojezdem na motorový pohon - schodiště, zábradlí - pergoly, přístřešky - brány, vrata - mříže - ploty, stojany. Vyrábíme z nerezu i hliníku, kovové, pozinkové ...

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - kuchyně - dveře - ložnice - obýváky - schodiště - vestavěné skříně - kanceláře - restaurace - hotelový nábytek. Výroba, prodej: - truhlářské řezivo.

Práce: -plynofikace: -rodinné domy, průmyslové objekty, plynové kotelny bez omezení výkonu, revize -vodoinstalaterství: -RD, průmyslové objekty, kanalizace, bytová jádra -topenářství: -RD, byty, bytové domy, průmyslové objekty -solární ohřev vody s dotací zelená úsporám.