VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kamenictví: - zpracování kamene - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníků - hřbitovní doplňky - schody, stoly, kuchyňské desky - parapety, kamenné drtě, okrasné kameny - zlacení, stříbření - autodoprava do 25t.

Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Sádrokartony, tepelné izolace. Podkroví - vestavby. Bytová jádra na klíč.

Geodetická činnost: - geometrické plány - vytyčení hranic - věcné břemeno - rozdělení pozemků. Kartografie, mapové práce.

Autodoprava: - autodoprava vozem LIAZ -kontejner s hydraulickou rukou. - zemní a práce pásovým bagrem kubota 4t.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Provádíme realizace nových střech, ale i kompletní rekonstrukce střechy, garáže, přístřešků či pergoly. Práce včetně dodávky materiálu.

Služby: - míchání: - průmyslové barvy - fasádní a interiérové barvy - lakování: - kompletní povrchové úpravy - dřevo, kovy, plasty - nástřiky plastů vodivými materiály Půjčovna: - ruční stříkací zařízení

Provádíme protipožární ochranu stavebních konstrukcí, protipožární těsnění prostupů, komplexní protikorozní ochranu stavebních konstrukcí, antikorozní úpravu ocelových konstrukcí, včetně tryskání a metalizace.

Kovovýroba, zámečnické a kovářské práce: -výroba a montáž ocelových a kovových konstrukcí -výroba a opravy ocelových nákladních kontejnerů -práce s lexanem -zámečnické práce - schody, mříže, zábradlí, samonosné pojezdové brány. Zlínský a Olomoucký kraj.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

Stavební a prodejní firma Martin Sladký - Stavby WBS provádí výstavbu rodinných domů, rekonstrukce i přestavby. Dále se zabýváme prodejem a montáží vybavení domů, jedná se o krby, interiérové dveře a veškerý nábytek na zakázku. Sídlíme v obci Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce ...

Dodávka: - koaxiální kabely - OPT kabely - UPT kabely - domovní telefony a videotelefony - konektory, spojky, redukce - antény - skupinové SAT a DVB-T přijímače - elektroinstalační materiál Služby: - projektová činnost v oblasti slaboproudých rozvodů, STA, TKR, DT a EPS - montážní činnost v oblasti výstavby a rekonstrukcí STA a TKR - ...

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Služby: - finanční plánování

Řezání, tvarování a konečná úprava kamenů

Zakázkové krejčovství - šití dámských oděvů - opravy a úpravy oděvů.

Tesařství, pokrývačství - střechy na klíč - dřevostavby, zahradní domky, altány - tesařské práce - pokrývačské práce. Prodej - střešní krytina - okapové systémy - střešní folie - izolace.

Kontroly, revize a zkoušky plynovodů a plynových zařízení a spotřebičů do 50 kW i nad 50 kW

Výroba: - reklamní oděvy - oděvy pro hostesky - divadelní kostýmy.

Obkladačské a zednické práce - montáž obkladů.

Montáž, instalace, servis: - průmyslové vodo, topo, plyn - kanalizace - výměna technologických celků. Plynovody: - plynofikace - domovní přípojky plynu. Vodovody: - přeložky vodovodů, plast, litina - realizace domovních vodovodů Kanalizace Čištění topných systémů.

Rekonstrukce a zateplování domů - renovace a údržba fasád - sanace střech, podlah a lodžií - zasklívání lodžií - klempířské práce - zámečnické práce.

Činnost - dřevostavby na klíč - pokládka podlahových krytin, renovace podlah - montáž dveří a zárubní - hodinový manžel: úklidové práce, instalatérské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce bytů, nebytových prostor - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - obkladačské práce - stavba, montáž, rekonstrukce krbových kamen.