VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Opravy a nátěry historických fasád: - vyřídíme veškerá potřebná povolení - klempířských prvků - případných sanačních prací - nátěry - nátěry fasád - historické malby - barevné řešení fasády. Krátké termíny, výhodná cena.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - PVC podlahy - koberce - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - marmoleum. Práce: - podlahářské

Elektromontáže: - projekce, montáž, revize elektroinstalací - montáž hromosvodů - anténní rozvody.

Instalatér, vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáže a opravy rozvodů - dodávky a montáže tepelných čerpadel a řízeného větrání - montáže a výměny kotlů.

Rekonstrukce bytů a domů - hydroizalční práce - malířské práce - zednické práce - podlahářské práce - nátěry fasád - epoxidové podlahy.

Stavební práce: - stavební dokončovací práce: - hydroizolace, vnitřní omítky, elektroinstalace, podlahy a obklady.

Výškové práce, stavební práce: - opravy fasád - nátěry fasád - čištění fasád - zábrany proti holubům - nátěry konstrukcí,

Výroba a montáž: - interiérového zařízení, - kuchyňských linek, - vestavěných skříní, - kancelářského nábytku, - nábytku na zakázku.

Salon Hartl – pánské zakázkové krejčovství z Prahy 6, šití obleků na míru. Mezi přednosti tohoto salonu můžeme zařadit především ručně prošité kraje, zapošité podšívky, vyšité dírky nebo vyztužené klopy a vložky. Ke své práci využíváme pouze prvotřídní značkové látky. Prodej doplňků k oblekům - košile, vázanky, motýlky, šle, ponožky, rukavice, ...

Práce, řemeslo: - zedník - zednické

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, bytových jader - omítky, obklady, dlažby - stavba pergol.

Služby, práce: - strojní omítky - zateplování, zateplovací systémy - lité anhydritové podlahy - sanační systémy

Práce: - elektromontáže - montáž zabezpečovacích, kamerových systémů - anténní rozvody.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů: -RD na klíč -kompletní rekonstrukce domů a bytů -hrubé stavby -zateplení budov a fasád -strojní omítky -zednické práce -bourací práce -výkopové práce -betonářské práce -projektová dokumentace.

Stavební firma. Práce: -zateplování fasád -montáže sádrokartonů -malířské a natěračské práce -instalatérské práce -klempířské práce -další drobné stavební práce. Pronájem rámového lešení, včetně montáže a demontáže.

Hodinový manžel, služby: - montáž, demontáž nábytku - zapojení domácích spotřebičů - malování - pokládka koberců, lina, plovoucích podlah - zednické práce - instalatérské práce - údržba zeleně

Dodávka, montáž: - samonosné celoskleněné konstrukce - celoskleněné dělící stěny - skleněné sprchové kouty - skleněné schody, dveře - atypické skleněné konstrukce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Činnost: - vnitrostátní nákladní autodoprava - zemní práce (UNC, JCB).

Montáž, revize a servis: -elektrické zařízení -veřejné osvětlení. Výstavba: -trafostanice -zařízení vysokého a nízkého napětí. Pronájem: -montážních plošin -minirypadel -Pronájem trafostanic

Práce, řemeslo: - malíř, malířské - natěračské

Práce: - malířské - natěračské.