VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce, řemeslo: - truhlář - truhlářství

Prodej, montáž, instalace: - regulace topných systémů - regulace vytápění.

Výroba: - umělecké kovářství - ploty - brány - vrata - šperky - plastiky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - stěny do obývacích a dětských pokojů - postele - komody Pokládka plovoucích podlah.

Tesařské práce: - dřevostavby konstrukce na dětské hřiště - hrady na dětská hřiště - skluzavky - rozhledny - pískoviště. Internetový obchod: - houpačky - prolézačky - pískoviště - domečky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický písek kouzelný písek bubber - pěna na modelování.

Prodej, montáž: - plastová okna - parapety - žaluzie, sítě proti hmyzu. Dokončovací stavební práce. Podlahářství. Zednictví.

Dodávky na klíč, revitalizace panelových domů, realizace, opravy, rekonstrukce: -obvodové plášťě objektů -dodatečné zateplení obvodových plášťů kontaktními zateplovacími systémy -rekonstrukce plochých střech, lodžií a balkónů -výměny zábradlí -zasklívání lodžií -výměny stavebních výplní oken a balkónových ...

Truhlářství: - zakázkový výroba nábytku.

Práce: - umělecké kovářství - zámečnictví - svařování, ostření nástrojů

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové a zemědělské halové objekty, haly - dodávka, rekonstrukce ploché a šikmé střechy - montáž plechové fasádní systémy Velkoobchod, e-shop: - trapézové plechy

Podlahářství. Prodej a montáže: - podlahoviny: - PVC - plovoucí podlahy - koberce, korky - linolea. Vyrovnávání podlahy. Cenová nabídka zdarma.

Provádíme výkopové a zemní práce traktorbagrem CAT 444 F2, demolice a inženýrské stavby. Všechny tyto služby poskytujeme ve městech Broumov, Police nad Metují, Hronov, Náchod a jejich okolí.

Stavební firma: - zakládání staveb - hrubé stavby - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - montáž obklady, dlažba.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů - zednické práce - pozemní a výkopové práce Kontejnerová doprava.

Půjčovna stavebních strojů Náchod, náchodsko Demoliční práce Bourací práce Zemní práce Stavební práce Gabionové konstrukce - stěny Soustředíme se především na složité demolice objektů, kde je zapotřebí volit šetrný postup bouracích prací, případně postup pomocí bezotřesových technologií, především ve vnitřních prostorách objektů nebo v ...

Práce: - vodoinstalace - vodoinstalatérské - topenářské

Činnost - montáž sádrokartonu, střešních oken, plovoucích podlah, nábytku a dveří - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader.

Janovský ELEKTRO s.r.o. Česká Lípa. Kompletní elektromontážní a elektroinstalační služby po celém území ČR. Provádíme a zajišťujeme: -Elektromontáže, elektromontážní práce -Elektroinstalace a průmyslové elektroinstalace včetně projektů a revizí -Montáž a opravy hromosvodů -Měření a regulace topení, vzduchotechniky a vzduchotechnických ...

Nabízíme Vám širokou škálu profesních služeb v oblasti geodetiky po celé České republice. Specializujeme se na zaměření stávajícího stavu: - památkově chráněných budov - činžovních a rodinných domů - industriálních staveb - mostů, ocelových konstrukcí a hal - mohyl, hradišť Dále také nabízíme služby: - sledování deformací a ...

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba, konstrukce: - montážní, svařovací, výrobní a kontrolní přípravky - střižné, ohýbací, tvářecí nástroje včetně náhradních dílů - formy na plastové a pryžové výlisky. Kovoobrábění: - přesně obráběné díly pro výrobu obráběcích strojů.

Činnost: - hydroizolace plochých střech, balkónů, teras, jezírek.