VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Tesařské a pokrývačské práce - kompletní dodávky střech - krovy - roubenky - pergoly - přístřešky, garážové stání. Dodávka - střešní krytina - stavební řezivo.

Jeřábnické práce s autojeřábem TATRA 815 AD - 28.

Služby: -dodávka a montáž dřevěných teras, parket a podlah -tesařské a podlahářské práce

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li ...

Činnost - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: - dlaždičské - pokládka kamenné dlažby - obklady z kamene - kamenické práce.

Činnost: - pokládka betonových podlah - betonové podlahy.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské.

Výroba - zahradní altány - domek na nářadí Truhlářské práce Výroba - zahradní nábytek ve stylu western (židle, lavice, stoly, sedací soupravy, ...)

Truhlářství - opravy starožitného nábytku - renovace a výroba historických dveří a dřevěných konstrukcí.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytů - zateplování fasád.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - drobné stavební práce Služby: - kontejnerová autodoprava.

Prodej - řeziva Tesařství Truhlářství Výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Tradiční zakázkové truhlářství ZDENDAS je zaměřeno na kompletní truhlářskou výrobu, která vychází z konkrétních přání a požadavků našich zákazníků. Vyrábíme okna, dveře, schody, nábytek, postele, kuchyně, pergoly, altány, ploty aj.

Práce: - truhlářské. Výroba: - pergoly - altány.

Truhlářská a pilařská výroba: Truhlářství: - výroba špaletových dřevěných oken - výroba vchodových a bytových dveří - výroba kuchyňských linek včetně drátěného programu a vestavných kuchyňských spotřebičů - kompletní dodávka kuchyní včetně montáží - výroba schodišť - tesařské práce Pilařská výroba a obchod: - prodej stavebního ...

Práce: Zakázková výroba schodišť včetně zábradlí: - výroba masivních dřevěných schodišť včetně zábradlí v dřevinách dle přání zákazníka olepovaných i samonosných - pro povrchovou úpravu používáme vodní a speciální otěruvzdorné nebo protiskluzové laky. Zakázková výroba nábytku: - nábytek pro kanceláře, dětské a obývací pokoje v provedení ...

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -nábytek.

TRUHLÁŘSKÁ VÝROBA NA ZAKÁZKU: - dveře z masivu i lamina - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyně - skříně - interiéry - bytové doplňky

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.