VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba a montáž ocelových konstrukcí na zakázku pro občanské, zemědělské a průmyslové stavby. Poskytujeme tyto služby: - stříhání a ohýbání - zakružování a práce na hydraulickém lisu - montáže - demontáže - svářečské práce

Střechy a rekonstrukce střech Klempířské práce Fasády Izolace střech a základů Dřevěné pergoly Tesařské práce

Střechy, klempířské a pokrývačské práce.

Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště projektuje a dodává průmyslové vytápění, vytápění společenských sálů, tělocvičen- úsporné plynové vytápění hal s vysokou účinností. Investujte do efektivního vytápění průmyslových prostor, navrhneme řešení pro každou halu. Doporučíme topné technologie pro střední i velké halové objekty - ...

Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Výstavba a rekonstrukce: - inženýrské sítě: - vodovody - kanalizace - ČOV (čističky odpadních vod) - chodníky - dětská hřiště Stavby: - malé vodní elektrárny. Zemní práce.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Společnost Hanibal - dřevo s.r.o. se zabývá řezáním a prodejem řeziva.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

Strojírenská výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce, části jeřábů, jeřábové díly - pálení - řezání profilů - tryskání - svařování - obrábění - vrtání, soustružení, frézování - povrchová úprava kovů lakováním.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně

Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

Společnost Karel Gasgeb poskytuje komplexní služby v oblasti malířství, tapetování a natěračských prací na všechny druhy podkladů. Provádíme malby a nátěry interiérů a exteriérů, malby dětských pokojů, chodeb, obývacích pokojů, malby ložnic, kuchyní atd. Provádíme malby klasické, omyvatelné, dekorativní nebo průmyslové. Mezi naše služby patří také ...

Společnost Střechy komplet - Václav Janda se zabývá realizací a rekonstrukcí střech včetně dalších stavebních prací. Provádíme také stavby rodinných domů na klíč. Zajišťujeme kompletní stavby a rekonstrukce střech, krovů a s tím spojené poradenství. Poskytujeme komplexní služby v oblasti tesařských, klempířských a pokrývačských ...

E-shop s originálním oblečením. Výroba legín, mikin, triček, sukýnek pro děti a dospělé. Návrhy oblečení a kostýmů pro představení nebo taneční skupiny.

Společnost HR systém stavební, s.r.o. zajišťuje diamantové vrtání, řezání otvorů pro dveře, ruční řezání prstencovou hydraulickou pilou a další řezání do železobetonu.

Český výrobce LED zrcadla na míru. Zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

Specializujeme se na odborné provedení stavební přípravy před dodáním bazénu, na jeho správné osazení, rozepření speciální konstrukcí, obetonování a úpravu okolí bazénu před montáží zastřešení.

Společnost Novoklima - VECTOR BAU s.r.o. nabízí montáž a servis klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel, topení, elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme dodávky těchto zařízení včetně montáže prakticky na klíč. Samozřejmostí je vypracování kalkulace a návrhy technických řešení. Montáž, servis, oprava: - klimatizační jednotky - ...

Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Služby: -pronájem lešení -zateplení -fasády -rodinné domy na klíč -rekonstrukce -výškové práce aj.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Revize, servis, opravy plynových zařízení -plynové, kondenzační kotle -montáž plynových kotlů -revize regulační stanice (RS), plynové stanice, plynovody, spotřebiče, tlakové nádoby Therm, Protherm, Baxi, Immergas, Dakon, Mora, Quantum