Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Krayzel instal s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizaci a zednické práce.

Zednické, bourací a výkopové práce.

Dodávka a montáž slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací do 400 V pro bytové domy, skladové i výrobní objekty ad.

Zajistíme rozvody elektřiny, teplé a studené vody. Rekonstrukce koupelen a WC včetně odpadů.

FNelektro - DiS. František Nábělek je společnost, která se specializuje na širokou škálu elektrotechnických služeb, od fotovoltaických elektráren až po jádrové vrtání a elektroinstalace. S mnoha lety zkušeností v oboru, FNelektro poskytuje komplexní řešení pro domácnosti i podniky, včetně návrhu, montáže, technického poradenství a ...

Zámečnické práce, zakázková zámečnická výroba. Výroba ocel. schodišť, zábradlí, regálů, přístřešků, plotů atd. Každou zakázku provedeme od zaměření, výroby po montáž u zákazníka.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků.

Dodávky slaboproudých a silnoproudých rozvodů.

KVB ENERGY s.r.o. je specializovaná firma na tepelná čerpadla země-voda, vzduch-voda a voda-voda. Dále se zaměřuje na solární ohřev a podlahové vytápění.

PODLAHY A STAVBY KOTZIAN s.r.o. realizuje pokládku plovoucích podlah (laminátové, korkové i dřevěné), PVC, linolea, koberců a vinylových podlah. Dále provádí renovace parket, přípravy podkladu (samonivelační hmoty, dřevotřískové podlahy) a prodává doplňky k podlahám, jako jsou přechodové profily.

Firma se zabývá zakázkovou zámečnickou výrobou, ale také sériovou výrobu a montáží základních i pokročilých souborů podle výkresové dokumentace. Zajišťuje montáž, demontáž a údržbu technologických celků. Výroba a instalace mobilních dřevostaveb.

Malířské práce Zateplení budov Sádrokartony

Elektroinstalace - elektrické rozvody silnoproud, slaboproud. Dodávka tepelných čerpadel, klimatizace, rekuperace, vytápění. Fotofoltaika i s vyřízením dotace. Koupelny na klíč - zajištění rozvodů vody, kanalizace, plynu.

Výroba nábytku - kuchyně, ložnice, šatní skříně, obývací pokoje, koupelny. Interiérové dveře. Podlahy a schodiště. Obkladový kámen. Pergoly a zahradní domky.

Zednické práce. Venkovní i vnitřní obklady a dlažby. Fasády - zateplení domů polystyrenem nebo vatou, strukturované omítky. Rekonstrukce v interiéru i exteriéru. Omítky jádrové, štukové i strukturované. Malby a nátěry. Terénní úpravy, výkopové a bourací práce. Půjčovna lešení.

Provádíme veškeré klempířské práce. Přijedeme se podívat na vaši starou střechu. Poradíme vám, jaká střecha by pro váš dům byla ta nejlepší. Zpracujeme vám cenovou nabídku. Střechu vám položíme. Popřípadě opravíme vaši poškozenou střechu. Zajistíme vhodná střešní okna pro vás.

Širokou škálu stavebních prací nabízí firma Pavel Oláh. Zaměřuji se především na zednické práce, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce koupelen, zateplování fasád, výstavbu plotů a další činnosti. Sídlo firmy naleznete na adrese Palackého náměstí 375, Skuteč. Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - základové desky - rekonstrukce ...

Prodáváme luxusní nožířské zboží. Provádíme zámečnické práce, vyrábíme klíče. Poskytujeme služby pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Jsme velkoobchodem pro tyto činnosti, prodáváme zboží dodávané firmou BAHCO.

Zemní práce Jakub Brhel se specializuje na zemní a výkopové práce minibagrem. Naše služby zahrnují především: výkopy inženýrských sítí, výkopy základů pro rodinné domy, výkopy pro jímky, výkopy pro bazény, skrývka ornice, rovnání terénu, příprava terénu pro zámkové dlažby atd.

Individuální projekty staveb, architekt. Stavební společnost: -realizace, výstavba, nízkoenergetické domy na klíč pomocí vlastní konstrukce STB Block - termoizolační panely -komplexní realizace Vašeho projektu včetně financování -pozemní stavby, rodinné domy a domky -průmyslové haly, sklady, výrobní a montážní prostory -garáže i ...

Firma TEON STAV s.r.o. se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek se zabývá veškerými zemními, výkopovými a demoličními pracemi. Zabýváme se také realizací vodohospodářských staveb a součástí naší činnosti je také realizace a podílení se na projektech týkajících se zadržování vody v krajině.

Společnost Dušan Michl se specializuje na zemní a výkopové práce. Provádíme: - výkopy inženýrských sítí, - výkopové práce strojem, - výkopy základů pro RD, - výkopy pro bazény, - rovnání terénů, - skrývka ornice, - příprava terénu pro chodníky a cesty.

TMzednictví je česká stavební firma specializující se na zednické práce a komplexní řešení v oblasti výstavby a rekonstrukcí na klíč. Hlavní předností TMzednictví je tým vysoce kvalifikovaných a zkušených zedníků, kteří se neustále vzdělávají a sledují nejnovější trendy v oboru. Díky tomu je firma schopna poskytovat služby na nejvyšší úrovni a ...