VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost - malířské a natěračské práce - drobné zednické práce - pokládka plovoucích podlah, - montáž nového nábytku - zahrádkářské práce, osazování a údržba okrasných záhonů - stavba pergol a altánů.

Služby: - hydroizolace zdiva - tlaková injektáž - beztlaková injektáž - vodoodpudivé nátěry

Strojírenská výroba: - ocelové konstrukce - brány - fasádní prvky - schodiště - zábradlí Zámečnické práce.

Navrhování, výroba, prodej: - dámských oděvů - doplňků

Služby: - malování na tělo a obliče - speciální efekty či malba na zeď - facepainting - bodypainting - airbrush

Autodoprava: nákladní vozidla zn. Avia D 90 Stavební činnost -rekonstrukce objektů - výstavba rodinných domků a domů - výstavba inženýrských sítí a komunikací lehkého podlaží - zemědělská výstavba a rekonstrukce těchto a obdobných zařízení - stavba opěrních zdí z kamene, betonu, cihel a jiných komponentů - montáž chodníků ze ...

Práce: -restaurování -pasířství -umělecká slévárna

Činnost: - kovovýroba - kovoobrábění

Zemní práce - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - základy domů - nákladní autodoprava, přeprava kameniva, štěrku a písku.

Práce, řemesla: - tesařství - pokrývačství - klempíř

Krejčovství. Šití dámských i pánských oděvů. Historické oděvy- Středověk, Napoleonika, ATD

Práce, řemesla: - vodoinstalatérské - revize kamerovým systémem - topenářské - zámečnické

Podlahářství. Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy dřevěné a lamino -PVC linoleum -korek -parkety -koberce -lité podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práce: -podlahářské, podlahář.

Dodávky a instalace podlahových krytin. Dřevěné podlahy, vinylové podlahy a mnoho dalších přímo od výrobců.

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Práce: - instalace elektrických rozvodů. - instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů - instalace, opravy elektronických a telekomunikačních zařízení.

Služby v oblasti revize elektro - revize el. instalací továren, domů, bytů - revize hromosvodů - revize strojů a nářadí včetně prostředí s nebezpečím výbuchu a vysokého napětí. - revize elektrického zařízení.

Činnost: - zemní práce - výkopy - bourací práce - Traktorbagr CAT 428B Ekofarma, chov: - masný skot plemeno Limousine - prodej zástavového skotu Zemědělské služby: - sekání, lisování a balíkování - doprava obilí, siláže, senáže - přeprava lisovaného sena a slámy na větší vzdálenosti - práce nakladačem

Truhlářství, výroba: - zakázková - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody

Projekční a stavební práce - bytová výstavba, novostavby, rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - realizace střech - pokrývačské a klempířské práce - obkladačské práce - zednické práce.

Práce: -vrtné -čerpací zkoušky pro hydrogeologický průzkum.

vymalovat, natřít, složit nábytek, větší instalatérské práce i třeba jen výměna baterie, odpady, elektrikářsé práce, zapojení spotřebičů, zámky, zabezpečení bytu, vrtání do panelů, opravy nábytku, seřízení oken, lepení, úklid, odvoz sutě, kompletní rekonstrunkce bytu i menší zednické práce atd. Cena 250 Kč/hod. (při rozsáhlejších pracích sleva) ...