VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Činnost: - zemní a výkopové práce - elektroinstalace, elektromontáže - trasování kabelů (telekomunikačních, elektrických), vodovodního potrubí - lokalizace a oprava poruch - práce s montážní plošinou

Provádění zednických prací, obkladů, dlažeb a rekonstrukcí bytových jader.

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Zemní práce Vrchlabí, Hostinné, Trutnov a celé Krkonoše Zemní i výkopové práce s pomocí kráčejících bagrů. Díky našim kráčejícím bagrům zvládneme veškeré zemní práce v těžce dostupných terénech, v lese, okolo kolejí, na svahu i při čištění rybníků - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápěč V zimních měsících provádíme ve Vrchlabí a ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce: - klempířské - pokrývačské - izolace

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - pergoly

Služby: - kominictví, kominík - revize komínů - vložkování komínů - stavba komínů

Tesařství : - realizace střešních konstrukcí - rekonstrukce historických krovů - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - stání pro auta - obkládání dřevěnými palubkami - bednění schodišť.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Truhlářství, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky, kuchyně - nábytek na zakázku

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

Strojírenská výroba, kovoobrábění: -komponenty, díly do automobilů, autodíly -pro automibilový průmysl. Práce: -obrábění kovů na CNC strojích -frézování odlitků.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Služby: - rámování, paspartování obrazů a fotografií

Řezbář - výroba dřevěných betlémů, soch a uměleckých předmětů do interiérů i exteriérů.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Zabýváme se veškerými službami v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zajistíme, jak projekční, montážní a servisní práce, tak i dodáme softwarové aplikace, údržbu systémů a poskytneme odborné konzultace. Součástí nabízených služeb je i výroba rozvaděčů. Provádíme tyto služby: - regulace kotelen, výměníkových stanic - ...

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - přeprava odpadů, volně ložených kovů - ADR - zemní práce

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace - elektrikář.

Elektromontážní práce, elektromontáže, montáž, servis revize elektra - pro rodinné domy, bytové domy, kanceláře, průmyslové objekty - zabýváme se jak silnoproudými rozvody, tak i slaboproudými rozvody, rozvody NN i VN, - projekční činnost - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revize.