VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Zakázkové truhlářství Náchod. Vestavěné skříně: Vestavěné skříně na míru zajištujeme nejprve tím, že u Vás vše naměříme, zjistíme Vaše požadavky, navrhneme jak bude vypadat, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálů a barev a nebojíme se žádného prorostou či atypického místa. Kuchyně na míru. Kuchyňskou linku Vám ...

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Umělecká činnost - sochařství - malování obrazů.

Čalounictví - opravy čalouněného nábytku - potahování staršího nábytku, dveří - čalounění barů a restaurací - čalounění automobilů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů - solární ohřev vody.

Čalounictví. Práce: - čalounické - čalounění automobilů, veteránů.

Činnost: - broušení a leštění kovů

Malířské a natěračské práce - malby bytů - malby domů - fasádní malby.

Návrh, konstrukce a výroba: - speciální přípravky a jednoúčelové automaty pro průmyslové použití - elektronika. Činnost: - obrábění plastů a lehce obrobitelných kovů na CNC frézce - velko- i malosériové strojní osazování součástek povrchové montáže - oprava elektronických řídících jednotek, autorádii, apod.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně.

Půjčovna, zapůjčení: - nářadí - bourací kladiva - elektrocentrály - odvlhčovače - zahradní mechanizace. Služby: - řezání, vrtání železobetonu, asfaltu - jádrové vrtání.

Práce: - tesařské - truhlářské - pokrývačské.

Činnost: - zámečnictví - zakázková kovovýroba.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Brousírna skla, sklenářství - zasklívací práce - sklenářské práce - zpracování plochého skla.

Činnost: - výkopové a zemní práce - kontejnerová autodoprava

Činnost: - kovoobrábění - výroba strojních součástek

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - monáž lamináových podlah - parkety, masivní podlahy - pokládka PVC podlah a koberců.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - zemní práce - hrubá stavba.

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - bytové domy - koupelny - rekonstrukce - kamenické