VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce

Kamenické práce, kamenictví: - sokly - zídky - ploty - obklady z přírodního kamene - krby z obkladu i masivu - pomníky.

Průmyslová textilní produkce - stříhání, řezání a ostatní dělení textilního materiálu - manuální i automatické šití a obšívání - montáž ušitých výrobků do větších kompletů - lisování plastů i kovů, lepení, natavování a zažehlování. Bodové opěrné sváření - sváření plechových výrobků. Prodej akustických a protihlukovýh materiálů - ...

Sklenářství: -zasklívání oken, dveří a různých rámů -zabrušování hran skel -vrtání děr od 5 mm do 35 mm -zhotovení plochých autoskel i nepravidelných tvarů -lepení skel a menších akvárií -zhotovení posunovacích a nábytkových skel -zabrušování a vrtání zrcadel -opravy zrcadel v autozrcátkách -další sklenářské práce ...

Stavební firma: - montáž plastových oken a dveří - zednické práce - rekonstrukce bytových prostor - výstavba a rekonstrukce koupelen - bytová jádra - sádrokartonářské práce - zimní zahrady - ploty - úprava venkovních prostor.

Truhlářství. Výroba, montáž a návrhy nábytku - kuchyně - ložnice - vestavné skříně - dětské pokoje.

Kovovýroba - kovové konstrukce - výroba, montáž - povrchové úpravy - zpracování nerezové oceli - montáž vzduchotechniky - vývoj a repase strojů.

Činnost: - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - truhlářské práce - pokládka plovoucí podlahy, koberce, PVC.

Práce: - elektromontážní - silnoproudé, slaboprudé elektroinstalace.

Činnost: - kácení a ošetřování stromů - rizikové kácení - výškové práce

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba - dveře, okna, zárubně - postele - vestavné skříně. Pokládka a renovace dřevěných podlah - podlahářské práce.

Práce: - zedník, zednické - zámečnické

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy Jablotron. Práce, montáž: - elektroinstalace - solární systémy pro ohřev vody - tepelná čerpadla.

Pronájem vysokozdvižné plošiny. Zemní práce minibagrem a traktobagrem. Výškové práce. Traktorová doprava.

Truhlářství Výroba, montáž: - schodiště - zábradlí - dřevěné schody. Provozovna: Pecínovská 119 Nové Strašecí 271 01

Služby - nouzové otevírání bytů, aut a trezorů - otevírání zámků - zámečnická pohotovost non stop - otevírání automobilů, trezorů - opravy dveří a výměny zámků - montáž mechanických a elektronických přístupových systémů.

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Čalounictví: - čalounické práce - výroba matrací - výroba čalouněných dveří a stěn s tepelnou a zvukovou izolací - čalounění starožitného i novodobého nábytku - čalounění sedacích souprav - autočalounictví.

Služby: - řízené a neřízené podvrty - svařování potrubí - kompletní dodávky vč. geodetického zaměření - zemní práce - pokládka povrchů, zámkové dlažby - kamerové zkoušky.

Činnost: - montáž fasádního systému Lifebrick nebo Novabrick - montáž odvětrávaných fasád - renovace a opravy bytových jader - zateplování budov.

Výroba, velkoobchod: - žulové výrobky na míru - pomníkové sestavy, hroby - pomníkové díly a části - pomníky a památníky atypických rozměrů - plastiky - parapety - obklady, dlažby - kuchyňské pracovní desky - koupelnové desky - zahradní nábytek

Instalatérské práce, vodo, topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vodovodní, kanalizační a plynové instalace - domovní přípojky vody a kanalizace - montáž podlahového topení.