VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba, velkoobchod: - žulové výrobky na míru - pomníkové sestavy, hroby - pomníkové díly a části - pomníky a památníky atypických rozměrů - plastiky - parapety - obklady, dlažby - kuchyňské pracovní desky - koupelnové desky - zahradní nábytek

Instalatérské práce, vodo, topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vodovodní, kanalizační a plynové instalace - domovní přípojky vody a kanalizace - montáž podlahového topení.

Služby, práce: - elektromontážní - elektroinstalace - hromosvody - elektrikář.

Truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - špaletová okna - interiérové dveře

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - revize kotlů Atmos - rekonstrukce koupelen

Bezfóliové tónování autoskel Pískování: - skla - zrcadla - nábytkové sklo - výplně dveří - dekorativní sklo - lodžie - reklamní předměty ze skla a keramiky - různé součástí a doplňky interiérů a exteriérů - portréty - různé umělecké motivy i dle předlohy a požadavku zákazníka.

Činnost: - svářečské práce - broušení, leštění, kartáčování - pálení laserem - povrchová úprava kovů.

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Maloobchod, velkoobchod, montáž: - podlahové topení - infračervené topné panely - elektrické přímotopy - topné žebříky - topné kabely - topné fólie - topné rohože - podlahové izolace - osoušeče rokou - topení do infrasaun - vytápění terárií.

Služby: - výklad karet. Kadeřnictví Vodňany: - Jiráskova 116 - tel.: 602 157 538

Služby: - realitní a finanční poradce

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce domů a bytů - zateplení fasád - obkladačské práce - opravy komínů, omítek, dlažeb.

-Kovovýroba, -CNC kovoobrábění: -CNC obrábění -konveční obrábění -seriová výroba na soustružnických automatech -CNC frézovaní v 3osách -CNC soustružení v 7osách -CNC vrtání a závitování -automatické dělení materiálu Sídlo: Alfa - Metal Miloslav Nečas Dolní Loučky 319 tel., fax: +420 549 440 254

Malířské a natěračské práce.

Služby: - autoservis - odtahová služba - půjčovna autopřívěsů

Preparace trofejí savců, ptáků a ryb.

Činnost: - umělecký slévač - výroba uměleckých odlitků.

Práce: - zednické - zateplování domů - rekonstrukce budov - izolace proti vlhkosti - obkladačské.

Zednictví: - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - malířské práce.

Dodávka a montáž: - topení - chlazení - vzduchotechnika - klimatizace - plyn - stlačený vzduch

Činnost: - instalatérské práce - topenářské práce - zednické práce - obkladačské práce.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.