VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební činnost: - zateplování fasád - fasádní nátěry - čištění a renovace fasád - systémy pro obklady a dlažby - podlahové systémy - sádrokartony - bytová jádra - stavební úpravy.

Činnost: - servis plynových kotlů - elektronické zabezpečovací systémy- montáž - elektroinstalace, elektroinstalační práce.

Činnost: - sádrokartonářské práce - prodej a instalace LED osvětlení.

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Autorská malba - nástěnné malby interiérů pro děti - dekorační samolepky - ilustrace knih. Webdesign - tvorba webových stránek. Výtvarné kurzy - výtvarné kurzy a kroužky pro děti.

Provádíme: -zemní práce, výkopové práce -strojní demolice -třídění a drcení sutí a betonu -recyklace stavebního odpadu -výstavba komunikací, chodníků, cyklotras, parkovišť -rekultivace.

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Dodávka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum - PVC podlahy, koberce. Práce: - podlahářské.

K&S Parking poskytuje parkování na soukromém pozemku - levné parkování u Letiště Václava Havla.

Stavební činnost: - zemní a výkopové práce - základové desky - hrubé stavby - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - omítky - obklady, dlažby - malířské a lakýrnické práce - truhlářské práce

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - metrážové koberce - kusové koberce - PVC podlahy (bytové, zátěžové, běhouny). Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC. Pobočky: Nový Jičín Palackého 1 Tel.:776749774, 773997499.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Výroba, prodej: - povlakovací centrum PLATIT - nanášení fyzikálních a galvanických vrstev - metalizace nevodivých substrátů - galvanické povrchové úpravy a lakování - tamponový tisk - výroba precizních komponentů.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - elektromontáže - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce - zednické práce - malířské práce - interiérové práce - obkladačské práce - bourací práce - izolační práce - vyklízení - odvoz suti.

Služby: - astrologie - výklad horoskopu - grafologie - konstelace - kreativní kurzy Enkaustika

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalatérské práce - revize elektroinstalací - rekonstrukce domů a bytů - obkladačské práce - malířské práce a další.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - truhlářské práce - nábytek na míru - kuchyňský nábytek - podlahářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů. Showroom / kancelář LUXRA Smetanovo nábřeží 14/327 110 00 Praha 1 – Staré Město

Elektromontáže, elektromontážní práce - rozvody, opravy a údržba el. zařízení - domovní a bytová elektroinstalace - montáž osvětlení. Stavební práce - zednické práce - natěračské práce - bourací práce - zámečnické práce.

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Práce: - instalatérské - topenářské - montáž tepelných čerpadel.

Designové studio: - designerské služby - návrhy a realizace interiérů - truhlářská výroba - nábytek na míru.

Renovace dveří, renovace zárubní a fototapety jsou ideálním řešením. Provádíme renovace dveří, renovace zárubní, renovace nábytku, kuchyňských linek a restaurování-repase dveří. Prodej a montáž dveří a obložkových zárubní. Nabízíme i tepelně úsporná opatření - zateplení oken izolačním dvojsklem a zatěsnění obvodovým silikonovým těsněním. ...