Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -restaurování -pasířství -umělecká slévárna

Činnost: - kovovýroba - kovoobrábění

Zemní práce - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - základy domů - nákladní autodoprava, přeprava kameniva, štěrku a písku.

Práce, řemesla: - tesařství - pokrývačství - klempíř

Krejčovství. Šití dámských i pánských oděvů. Historické oděvy- Středověk, Napoleonika, ATD

Práce, řemesla: - vodoinstalatérské - revize kamerovým systémem - topenářské - zámečnické

Podlahářství. Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy dřevěné a lamino -PVC linoleum -korek -parkety -koberce -lité podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práce: -podlahářské, podlahář.

Dodávky a instalace podlahových krytin. Dřevěné podlahy, vinylové podlahy a mnoho dalších přímo od výrobců.

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Práce: - instalace elektrických rozvodů. - instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů - instalace, opravy elektronických a telekomunikačních zařízení.

Služby v oblasti revize elektro - revize el. instalací továren, domů, bytů - revize hromosvodů - revize strojů a nářadí včetně prostředí s nebezpečím výbuchu a vysokého napětí. - revize elektrického zařízení.

Činnost: - zemní práce - výkopy - bourací práce - Traktorbagr CAT 428B Ekofarma, chov: - masný skot plemeno Limousine - prodej zástavového skotu Zemědělské služby: - sekání, lisování a balíkování - doprava obilí, siláže, senáže - přeprava lisovaného sena a slámy na větší vzdálenosti - práce nakladačem

Truhlářství, výroba: - zakázková - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody

Projekční a stavební práce - bytová výstavba, novostavby, rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - realizace střech - pokrývačské a klempířské práce - obkladačské práce - zednické práce.

Práce: -vrtné -čerpací zkoušky pro hydrogeologický průzkum.

vymalovat, natřít, složit nábytek, větší instalatérské práce i třeba jen výměna baterie, odpady, elektrikářsé práce, zapojení spotřebičů, zámky, zabezpečení bytu, vrtání do panelů, opravy nábytku, seřízení oken, lepení, úklid, odvoz sutě, kompletní rekonstrunkce bytu i menší zednické práce atd. Cena 250 Kč/hod. (při rozsáhlejších pracích sleva) ...

Firma SKU hydroizolace provádí izolace střech na rekonstrukcích i novostavbách již od roku 1991. Zakázky dodáváme podle požadavků odběratele na klíč, včetně stavebních úprav, zateplení, klempířských a zámečnických konstrukcí, hromosvodů a nátěrů. Provádíme také střešní zahrady včetně ozelenění.

RAP, krejčovský ateliér - výroba a šití dámských oděvů a konfekce.

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - kontejnerová doprava - odvoz sutě, sutí - zemní práce - bourání

Stavební a zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - demolice - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce.

STAVEBNÍ ČINNOST: - stavby na klíč, novostavby (včetně projektu) - rodinné domy a domky i větší projekty - architektonické studie a návrhy - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - půdní vestavby, nástavby, přístavby - rekonstrukce střech, dodávky - nové střešní pláště, šikmé i ploché střechy - opravy a zateplování fasád objektů - ...