VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nástrojárna MIPON s.r.o. - výroba (přípravky střižné, děrovací a lisovací, montážní pneumaticky ovládané) - broušení, ostření - kompletní služby v oblasti elektroerozivního obrábění, hloubení a drátového řezání, frézování i CNC, soustružení

Osobní stylistka. Služby osobního stylisty: - nákup se stylistkou - kontrola a proměna šatníku - doporučení a zajištění doplňků - obuv, opasky, kabelky, bižuterie - výběr vhodné kosmetiky a parfémů - doporučení vhodných obchodů k nákupu. Šití oblečení na míru.

Kovovýroba. Práce: -ohýbání, ohraňování. -CNC soustružení. -řezání laserem. -svářečské. -lakování.

MCM company, s.r.o. se zabývá pracováním plechů - řezání plasmou - ohýbání plechů. Provozovna Příkopy 1228/39 594 01 Velké Meziříčí

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Montáž: - sádrokartonu - podhledů - tepelné izolace.

Služby: - tvorba a výklad horoskopů - konstalace

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), renovace dveří a pokládka plovoucích podlah.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

Činnost - malířské práce - zednické práce - sádrové omítky.

Činnost: - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - pokládky dlažeb a plovoucích podlah - zednické práce - malířské práce.

Výroba a vývoj strojů a prototypů na zakázku: -ozubená kola, ozubení -lyžařské vleky -stroje na zakázku -speciální stroje -jednoúčelová zařízení -součásti anodových jeřábů. Práce: -kovoobrábění -generální opravy.

Zámočníctvo Prenájom hnuteľných vecí Reklamné a marketingové služby Výroba jednoduchých výrobkov z kovu Opracovanie kovu jednoduchým spôsobom Prípravné práce k realizácii stavby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Dokončovacie stavebné ...

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Práce, služby: -zemní -demoliční -stavební -elektroinstalace -truhlářské -tesařské -sádrokartonářské -zámečnické Likvidace odpadů. Nákladní automobilová doprava. Vozový park. Pronájem, půjčovna: -autojeřáb -kolový nakladač -šroubový kompresor.

Geodetické práce - vytyčování vlastnických hranic - tvorba mapových podkladu - tvorba digitálního modelu terénu, kubatur - zaměřování inženýrských sítí

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Bytový architekt - návrhy a realizace interiérů - vizualizace - vlastní truhlářská výroba - osvětlení, kuchyně, skleněné prvky - podlahy, dveře, krby, skleněné obklady. Prodej stabilizovaných rostlin z Jižní Ameriky a Evropy - růže - stromky - trávy - dekorace.

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Činnost: - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - malířské práce - elektroinstalace - broušení a lakování parket - plovoucí podlahy

Tvarové řezání plechů: - kyslík-propan do síly mat.300mm - plazmou do síly mat.30 mm - nadrozměrné výpalky do šíře 4 600mm a délky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Práce: - geodetické se specializací na zaměření stávajícího stavu budov a podklady pro architekty.