VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: -drátěný program Služby: -ohýbání, lisování, svařování a popřípadě i povrchová úprava drátu.

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy - sportovní podlahy, pryžové podlahoviny - parkety (i mozaikové), palubky - lišty, stěrky - koberce, korek, PVC, linoleum.

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - obklady schodišťových stupňů.

Elektromontážní práce: - opravy a údržba zařízení do 22 kV - montáže v prostředí SNV - rekonstrukce v objektech - revizní činnost - montáž hromosvodů - rozvaděče - práce montážní plošinou - projekce.

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Sanace a revitalizace staveb a objektů - sanační práce - sanace stavebních konstrukcí - injektáž konstrukcí - statika staveb - speciální stavební práce.

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví

Výroba, prodej: - zimní zahrady do bytu - hybridní pohon k elektrovozíkům pro seniory - zásobník na kapsle pro všechny typy kávovarů - krmítko pro ptáky.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Firma se zabývá: - revize komínů - vložkování, stavba - kachlová kamna - krby

Kamenické práce. Zabýváme se výrobou: - krbových sestav - kuchyňských pracovních desek - schodiští a parapetů. Umělý i přírodní kámen. Obklady a dlažby. Kamenosochařské práce Kamnářství

Prodej - elektromateriál Elektromontážní práce

Umělecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - mříže na prosklené dveře a okna Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - branky Návrhy a ...

Kovářství, podkovářství. Práce: - kovářské - zámečnické - soustružnické - svářečské - skružování profilových materiálů na stáčečce - lisování na hydraulickém lise - podkování koní. Výroba: - kované prvky - schodiště - zábradlí - stolky - dveře - vrata - regály - ocelové přístřešky - skokový materiál pro koně ...

Činnost: - redaktorka, editorka - copywriting - firemní časopisy - redakční práce.

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů - zednické práce - malířské práce - montáže sádrokartonů.

Podlahářství: -pokládka parket -renovace parket -pokládka plovoucích podlah -obklady schodů -pokládka lina. Vestavěné skříně: -návrhy včetně montáže. Stínící technika: -žaluzie -protihmyzové sítě -předokenní rolety -markýzy.

Provádí: - pokládání parket - renovace parket - profi stroje s odsáváním, ekolaky - plovoucí podlahy.

Práce: -podlahářské. Prodej, montáž: -plovoucí laminátové a dřevěné podlahy -PVC -koberce -broušení, lakování parket -vyrovnávání povrchů

Prodej: - podlahové krytiny - PVC - koberce - lepidla - parkety - vlysy - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné - stěrkové hmoty - laky a lepidla na parkety BONA, THOMSIT Maloobchod: - stavební chemie Podlahářské práce.