VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Člen cechu podlahářů a parketářů. Prodej, montáž: - přírodní linoleum, Marmoleum - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - koberce, kusové koberce - PVC, korek, parkety - vinylové podlahy - renovace dřevěných podlah Maloobchod, prodej: - laky, lišty, čistící prostředky aj. Půjčovna brusek, strojů. Interiérové dveře- prodej, ...

Podlahářství, pokládka, renovace: - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy ( laminátové i dřevěné ). Malování pokojů. Nátěry fasád. Natěračské práce.

Služby a servis v oblasti instalací technického zabezpečení budov TZB - topenářské práce - instalatérské práce - montáž a servis vzduchotechniky, chlazení - elektroinstalační práce. Stavební činnost - výstavba na klíč - rekonstrukce - zemní práce.

Stavební práce: - odstraňování staveb - změny staveb - výkopové práce - kanalizace - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonstrukce - výtahové věže, výtahy, zábradlí, strojovny - výškové práce - malířské a natěračské práce. Reklamní a mediální činnost: - indoor i outdoor reklama - televize, rozhlas - tiskové služby.

Činnost: - divadelní a filmový herec - divadelní režisér - režisér a úpravce dialogů v dabingu. Agentura DeBakl: - kulturní program pro dětské slavnosti, firemní večírky apod. Kontaktní adresa/: Sudoměřská 1793/47 130 00 Ptaha 3 - Žižkov

Pokrývačské a klempířské práce.

Jsme firma zabývající se montáží klimatizací, tepelnými čerpadly a vzduchotechnikou. Opravíme Vám i lednice. Opravy a servis ledniček, opravy a servis mrazniček, opravy a servis mrazáků, opravy a servis amerických chladniček. Autorizovaný záruční a pozáruční servis ledniček, chladniček, mrazáků a amerických ledniček. Whirpool, Beko, ...

Zednické a obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader - obklady koupelen.

Umělecké práce: - obrazy - malby - kresby

Podlahářství, podlahářské práce - pokládání koberců, linolea a PVC - lištování a ostatní doplňkové práce. Prodej a pokládka koberců, PVC, lina.

Stavební činnost - zateplování fasád rodinných domů - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen a bytových jader - obkladačské práce - malířské práce.

Činnost: - laserové gravírování.

Kovářství, výroba: - ražba mincí, předvádění ražby v dobových kostýmech - kované ploty, mříže, zábradlí - kované ozdoby.

Inteligentní slaboproudé systémy, montáž, instalace, servis - bezpečnostní, řídící a audiovizuální technologie

Služby: - přesné obrábění - nekonvenčí obrábění - svařování - výroba tvarově náročných dílů - výroba šrouby - zdravotnické přípravky a nástrojové boxy do zdravotnických zařízení

Výstavba rodinných domů, rekonstrukce stávajících domů. Řemesla: - voda, topení - sádrokartony - zateplení fasád - tesařství, pokrývačství, klempířství.

Práce: - plynoinstalace - topenářství - vodoinstalace. Prodej: - sanitární keramika - koupelnové vybavení - kotle - hliníková otopná tělesa. Prodej: - sanitární technika - koupelnové vybavení a nábytek.

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kompletní realizace interiéru - nábyteku na míru - montáž kuchyňských linek a nábytku - údržba zeleně, stříhání keřů, kácení stromů - správa a údržba nemovitostí - nonstop havarijní služba – topení, voda, plyn, kanalizace - vyklízení a úklid ...

- Přezouvání - vyvažování - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obráběčství. Příjem zakázek 6.00-22.00.

Práce: - plynařské - plynoservis - montáž, revize, servis plynových spotřebičů.

Práce: -topenářské -plynařské -instalatérské.

Zemní práce Landsinger - zemní, demoliční a bourací práce - výkopy, základy staveb - nákladní autodoprava - přeprava, rozvoz a odvoz materiálů.

Kompletní dodávky krovů všech druhů střech, rekonstrukce krovů, dodávky materiálu. Opravujeme stavíme balkóny, schodiště, pergoly a různé zahradní dřevostavby. Dodáváme dřevostavby na klíč. Realizujeme také pokrývačské a klempířské práce.