VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Inženýrská geodezie. Zeměměřičské a geodetické práce. Služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.

Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

Montáž, dodávka technologických celků: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (tepla, vzduchu, vody, páry, chladiva) - rekonstrukce topných systémů - výrobních provozů, sídlištních kotelen - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolace potrubních rozvodů - vodoinstalace, ...

Realizace staveb: -stavby na klíč -hrubé stavby -odstranění vlhkostí, plísní, vody -zpracování stavební dokumentace -rozpočty staveb -kalkulace staveb -zaměření staveb -zajištění stavebního a autorského dozoru -investorská činnost -poradenská činnost -zprostředkování nákupu nemovitostí, pozemků -patologie služeb ...

Komplexní služby pro Vaši stavbu: Topení, voda, kanalizace, plyn, centrální vysavače. Práce: - instalatérské: domovní rozvody vody, vystrojení studní, montáž domovních vodáren, montáž filtrů a úpraven vody - kanalizační: domovní i venkovní rozvody, dešťová kanalizace, napojení čístíren opadních vod, septiků - topenářské: topení ...

Činnost: - projektování a výstavba hromosvodových soustav - pravidelné revize

Truhlářství. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - obývací stěny - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dvěře - stoly - postele - schody. Revitalizace bytových jader.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - postele - úložné prostory - vestavěné skříně. Služby: - poradenství - opravy nábytku - podlahářské práce - pokládka podlah - plovoucí podlahy, PVC podlahy, vinylové podlahy.

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž, projekce: -atypický nábytek, kuchyňské linky z masivu -obývací pokoje -ložnice, postele patrové i zásuvné -dětský nábytek -vestavěné skříně -interiérové dveře z masivu -vchodové dveře -posuvné dveře -dřevěné stupně i schodnice -předsíň, odkládací stěna -plotové díly. Materiál: -masivní i ...

Elektroinstalace: kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce. Revize, montáž: -elektro, elektrická zařízení -hromosvody, domácí telefony. Průmyslová instalace, montáž osvětlení, podlahové topení, elektro -rodinné domy. Prodej, dodávka a montáž: -digitální systém domácích telefonů, telefony SHIFT např. model CD-3000 ...

Podlahářství: - podlahářské práce - montáž a prodej dřevěných, laminátových a prkenných podlah - montáž mozaik, exotických podlah - montáže a renovace tělocvičen a tanečních sálů - renovace starých parket a prken.

Obrábění kovů, výroba a montáž schodů a nerezového zábradlí

Instalatérství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vzduchotechnické práce - realizace kotelen, strojoven, výměníkových stanic a průmyslových hal. Půjčovna vysokozdvižných elektrických nůžkových plošin.

Malíři 4D - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - kompletní malování interiérů a exteriérů. Zabýváme se velkými, ale i drobnými zakázkami. preferujeme individuální přístup k zákazníkům.

Realizujeme požadavky a představy zákazníků v mnoha souvisejících odvětvích. Stavíme dřevostavby a nízkoenergetické a pasivní dřevěné domy, a to včetně střech a klempířských prací. Vyrábíme a montujeme zahradní stavby na míru - pergoly, dřevěné domky, dětská hřiště. Pracujeme i v náročných podmínkách. Zaměstnáváme profesionálně vyškolené odborníky ...

Stavební činnost - zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce - tesařské a pokrývačské práce. Opravy, servis a údržba strojů - přístroje a potřeby pro domácnost. Údržba zahrad, sekání trávy. Úklidové práce.

Dodávka, prodej, montáž, údržba a servis klimatizace - nástěnná klimatizace - podstropní, parapetní klimatizace - kazetová klimatizace - chladící technologie.

Vodoinstalaterství, topenářství - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - rozvody vody a odpadů - montáže solárních systémů, tepelných čerpadel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky. Práce: - klempířské, pokrývačské - zednické. Montáže: - hromosvody.

Kovovýroba: - obrábění kovů. Výroba a prodej: - palivové dříví.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytů - stavby rodinných domů - roubené domy - demoliční práce - zateplení fasád - malířské práce - podlahářské práce - kamenické práce - vnitřní instalace - svářečské práce.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - dřevěné podlahy - laminátové podlahy - PVC, vinylové podlahy - renovace podlah - obklady schodů